Teknologian myynti- ja lisensointi

Määrittelemme teknologialisenssillesi rakenteen, joka takaa yrityksellesi parhaan mahdollisen tuoton ja toisaalta vastaa lisenssinsaajan käyttötarkoituksia.

Teknologian myynti- ja lisensointi

Teknologian voi myydä taikka lisensoida, lisensointitapauksessa yrityksesi antaa luvan sen hyödyntämiseen tietyin ehdoin ja rajauksin. Teknologiaa myydään tai lisensoidaan joko erikseen tai yhdessä esimerkiksi patenttien tai tavaramerkkien kanssa.

Määrittelemme teknologialisenssillesi rakenteen, joka takaa yrityksellesi parhaan mahdollisen tuoton ja toisaalta vastaa lisenssinsaajan käyttötarkoituksia. Prosessiimme kuuluu teknologian määrittäminen ja tarvittavan dokumentaation kerääminen yhteistyössä teknologian omistajan kanssa sekä liiketoiminta-alueen ja potentiaalisen bisnesmahdollisuuden määrittäminen.

 

Hyödyt:

  • Lisätuloja yrityksille
  • Teknologioiden tehokas käyttö
  • Parempi ymmärrys omista teknologioista
  • Yhteistyökumppanien löytäminen
 
"Yhteistyö Berggrenin kanssa on asiallista sekä ammattitaitoista, mutta samalla tietyllä tapaa leppoisaa. Saamme sitä mitä haluamme ja homma toimii. Me olemme tyytyväisiä Berggreniin. Toivottavasti Berggren on tyytyväinen myös meihin."
 
- Pekka Lindroos,  lakiasiainjohtaja Hartwall -
"Kolmikirjaiminen ZEF-kirjainlyhenne toimii lähes millä kielellä vain, mikä lisäsi sen suojaamisen haastavuutta. Sitä on kuitenkin onnistuttu suojaamaan muun muassa IT-alan tavaramerkkiluokassa, joka on yksi vaikemmista. " 
 
- Jaakko Alasaarela, toimitusjohtaja ZEF Oy-
"Yhteistyömme Berggrenin kanssa alkoi yli kymmenen vuotta sitten, kun meillä oli tarve saada apua patentointiprosessin hoitamiseen. Berggren on auttanut koko patentointiprosessin kehittämisessä alkaen keksintömetsästyksen järjestämisestä keksintöohjesäännön ja palkitsemiskäytäntöjen luomiseen asti."
 
- Veikko Juusola, tuotekehitysjohtaja M-Files Oy"-

Sytymme ideoistasi tänään ja huomenna.

Tarjoamme huippuosaamisen, kokonaisvaltaiset palvelut ja digitaaliset ratkaisut kaikkiin IPR-tarpeisiisi.
Ota meihin yhteyttä!