IPR-johtamisen työkalut

Palvelumme

IPR-elinkaaren hallinta nousee yhä kriittisemmäksi menestystekijäksi yritysten toiminnassa ja tämä edellyttää, että aineeton omaisuus on ymmärrettävää, läpinäkyvää ja tieto on saatavilla oikeille sidosryhmille. SaaS-pohjainen Greip®-palvelu toimii yrityksen koko aineettoman omaisuuden hallinnan ja johtamisen yhteistyöalustana, joka mitoitetaan asiakkaan tarpeisiin. Greip® on alun perin Berggrenin luoma ja nykyisin Berggrenin omistaman Greip IP Solutions Oy:n kehittämä palvelu.

Greip® Express on turvattu yhteistyö- ja kommunikaatioalusta Berggrenin ja asiakkaiden väliseen IPR-asioiden hoitoon. Palvelu tarjoaa myös salkun kokonaiskuvan hahmottamiseen erilaisia graafisia raportteja ja listauksia. Berggrenin asiakkailleen tarjoamaan Greip® Express-palveluun pääset rekisteröitymään tästä.

Greip® Complete tarjoaa kattavamman asiamiestoimistoriippumattoman ratkaisun asiakkaan koko aineettoman omaisuuden elinkaaren hallintaan aina ideoiden ja keksintöjen käsittelystä, IPR:ien ja sopimusten hallintaan.  Lisää tietoa Greip® Complete-palvelusta löydät tuotteen omilta verkkosivuilta.