IPR-johtamisen työkalut

IPR-strategian menestyksekäs toimeenpano edellyttää toimivien prosessien hallintaa, mittareita ja kehittyneitä seuranta- ja raportointiratkaisuja.

IPR-johtamisen työkalut

IPR-elinkaaren hallinta nousee yhä kriittisemmäksi menestystekijäksi yritysten toiminnassa ja tämä edellyttää, että aineeton omaisuus on ymmärrettävää, läpinäkyvää ja tieto on saatavilla oikeille sidosryhmille. SaaS-pohjainen Greip®-palvelu toimii yrityksen koko aineettoman omaisuuden hallinnan ja johtamisen yhteistyöalustana, joka mitoitetaan asiakkaan tarpeisiin. Greip® on alun perin Berggrenin luoma ja nykyisin Berggrenin omistaman Greip IP Solutions Oy:n kehittämä palvelu.

 

Greip®-palvelusta löytyy ratkaisuja asiakkaiden ja asiamiestoimistojen erilaisiin tarpeisiin.

 

Greip® Express on turvattu yhteistyö- ja kommunikaatioalusta Berggrenin ja asiakkaiden väliseen IPR-asioiden hoitoon. Palvelu tarjoaa myös salkun kokonaiskuvan hahmottamiseen erilaisia graafisia raportteja ja listauksia. Berggrenin asiakkailleen tarjoamaan Greip® Express-palveluun pääset rekisteröitymään tästä.

 

Greip® Complete tarjoaa kattavamman asiamiestoimistoriippumattoman ratkaisun asiakkaan koko aineettoman omaisuuden elinkaaren hallintaan aina ideoiden ja keksintöjen käsittelystä, IPR:ien ja sopimusten hallintaan.  Lisää tietoa Greip® Complete-palvelusta löydät tuotteen omilta verkkosivuilta.

 

Greip® eService on kaikille asiamiestoimistoille asiakasyhteistyöhön suunnattu turvallinen ja interaktiivinen kommunikaatioalusta. Greip® eService voidaan integroida asiamiestoimiston omaan järjestelmään, mikä vähentää manuaalisen raportoinnin tarvetta. Palvelun avulla voit myös kehittää strategista IPR-kumppanuuttasi asiakkaiden kanssa. Lisää tietoa Greip® eService-palvelusta löydät tuotteen omilta verkkosivuilta

 
"Kolmikirjaiminen ZEF-kirjainlyhenne toimii lähes millä kielellä vain, mikä lisäsi sen suojaamisen haastavuutta. Sitä on kuitenkin onnistuttu suojaamaan muun muassa IT-alan tavaramerkkiluokassa, joka on yksi vaikemmista. " 
 
- Jaakko Alasaarela, toimitusjohtaja ZEF Oy-
"Yhteistyö Berggrenin kanssa on asiallista sekä ammattitaitoista, mutta samalla tietyllä tapaa leppoisaa. Saamme sitä mitä haluamme ja homma toimii. Me olemme tyytyväisiä Berggreniin. Toivottavasti Berggren on tyytyväinen myös meihin."
 
- Pekka Lindroos,  lakiasiainjohtaja Hartwall -
"Yhteistyömme Berggrenin kanssa alkoi yli kymmenen vuotta sitten, kun meillä oli tarve saada apua patentointiprosessin hoitamiseen. Berggren on auttanut koko patentointiprosessin kehittämisessä alkaen keksintömetsästyksen järjestämisestä keksintöohjesäännön ja palkitsemiskäytäntöjen luomiseen asti."
 
- Veikko Juusola, tuotekehitysjohtaja M-Files Oy"-

Sytymme ideoistasi tänään ja huomenna.

Tarjoamme huippuosaamisen, kokonaisvaltaiset palvelut ja digitaaliset ratkaisut kaikkiin IPR-tarpeisiisi.
Ota meihin yhteyttä!