IPR-strategia

Laadimme kanssasi toimivan IPR-strategian tukemaan yrityksen innovaatiotoimintaa, liiketoimintamallia, kansainvälistymistä sekä kasvun hakemista.

IPR-strategia

Tärkein työkalu IPR-omaisuuden johtamisessa on toimintasi mittainen IPR-strategia. IPR-strategia vastaa muun muassa kysymyksiin, millaisia ideoita yrityksessä suojataan ja millaisia ei, millä eri IPR-suojamuodoilla kokonaisvaltaista suojaa rakennetaan, miksi ja kuinka laajalti IPR-oikeuksia suojataan sekä kuinka omia IPR-salkkuja johdetaan. IPR-strategia pitää sisällään myös IPR-riskien määrittelyn ja riskinhallinnan tavoitteet. IPR-strategian perimmäinen tarkoitus on varmistaa, että immateriaalioikeudet tuovat yritykselle mahdollisimman suuren hyödyn esimerkiksi lisääntyneenä kilpailukykynä tietyllä markkinalla.


Berggren laatii kanssasi toimivan IPR-strategian tukemaan yrityksen innovaatiotoimintaa, liiketoimintamallia, kansainvälistymistä sekä kasvun hakemista. Osana strategiaa autamme suunnittelemaan ja organisoimaan IPR-prosessit järkevästi. Teemme myös tavaramerkki- ja brändistrategioita, jonka avulla yritys voi tukea omaa brändiomaisuuden hallinnoimista ja kehittämistä.

Hyödyt:

  • Oikein kohdistetut ja laadukkaat IPR-investoinnit
  • Liiketoiminnan kilpailuetujen vahvistaminen
  • Toimiva riskienhallinta
  • Sujuvat IPR-prosessit
 
"Kolmikirjaiminen ZEF-kirjainlyhenne toimii lähes millä kielellä vain, mikä lisäsi sen suojaamisen haastavuutta. Sitä on kuitenkin onnistuttu suojaamaan muun muassa IT-alan tavaramerkkiluokassa, joka on yksi vaikemmista. " 
 
- Jaakko Alasaarela, toimitusjohtaja ZEF Oy-
"Yhteistyö Berggrenin kanssa on asiallista sekä ammattitaitoista, mutta samalla tietyllä tapaa leppoisaa. Saamme sitä mitä haluamme ja homma toimii. Me olemme tyytyväisiä Berggreniin. Toivottavasti Berggren on tyytyväinen myös meihin."
 
- Pekka Lindroos,  lakiasiainjohtaja Hartwall -
"Yhteistyömme Berggrenin kanssa alkoi yli kymmenen vuotta sitten, kun meillä oli tarve saada apua patentointiprosessin hoitamiseen. Berggren on auttanut koko patentointiprosessin kehittämisessä alkaen keksintömetsästyksen järjestämisestä keksintöohjesäännön ja palkitsemiskäytäntöjen luomiseen asti."
 
- Veikko Juusola, tuotekehitysjohtaja M-Files Oy"-

Sytymme ideoistasi tänään ja huomenna.

Tarjoamme huippuosaamisen, kokonaisvaltaiset palvelut ja digitaaliset ratkaisut kaikkiin IPR-tarpeisiisi.
Ota meihin yhteyttä!