Oma IPR-ammattilainen palveluna

Berggreniltä saat asiantuntijapalveluna oikean alueen osaamisen mitoitettuna liiketoimintasi tarpeisiin.

IPR-johtamisen resursointi

IPR-johtaminen vaatii onnistuakseen, että yrityksellä on käytettävissään riittävä ja ajantasainen osaaminen immateriaalioikeuksista. Vaihtoehtona yrityksen omalle IPR-resurssille on ostaa IPR-toiminnan johtaminen asiantuntijapalveluna.

Tyypillisesti IPR-asiantuntijan tehtäviin kuuluu mm. yrityksessä tehtyjen keksintöjen taikka tavaramerkkien arviointi ja päätöksenteko niiden suojaamisesta. Samalla tulee ottaa huomioon yrityksen liiketoiminta ja sen tavoitteet, suojaamisprosessin valvominen ja ehkä myös sopimuksista huolehtiminen.

Berggreniltä saat asiantuntijapalveluna oikean alueen osaamisen mitoitettuna liiketoimintasi tarpeisiin. Asiantuntijoissamme on eri osa-alueilla henkilöitä, jotka ovat työskennelleet työurallaan IPR-johtamisen tehtävissä kansainvälisessä ympäristössä. Tässä palveluratkaisussa käytössäsi on aina alan viimeisin osaamien.

Hyödyt:

  • Kokenut ammattilainen käytössä yrityksen tarpeiden mukaan
  • Kustannustehokkuus
  • Asiantuntija on nopeasti käytettävissä

"Yhteistyömme Berggrenin kanssa alkoi yli kymmenen vuotta sitten, kun meillä oli tarve saada apua patentointiprosessin hoitamiseen. Berggren on auttanut koko patentointiprosessin kehittämisessä alkaen keksintömetsästyksen järjestämisestä keksintöohjesäännön ja palkitsemiskäytäntöjen luomiseen asti."
 
- Veikko Juusola, tuotekehitysjohtaja M-Files Oy"-
"Kolmikirjaiminen ZEF-kirjainlyhenne toimii lähes millä kielellä vain, mikä lisäsi sen suojaamisen haastavuutta. Sitä on kuitenkin onnistuttu suojaamaan muun muassa IT-alan tavaramerkkiluokassa, joka on yksi vaikemmista. " 
 
- Jaakko Alasaarela, toimitusjohtaja ZEF Oy-
"Yhteistyö Berggrenin kanssa on asiallista sekä ammattitaitoista, mutta samalla tietyllä tapaa leppoisaa. Saamme sitä mitä haluamme ja homma toimii. Me olemme tyytyväisiä Berggreniin. Toivottavasti Berggren on tyytyväinen myös meihin."
 
- Pekka Lindroos,  lakiasiainjohtaja Hartwall -

Sytymme ideoistasi tänään ja huomenna.

Tarjoamme huippuosaamisen, kokonaisvaltaiset palvelut ja digitaaliset ratkaisut kaikkiin IPR-tarpeisiisi.
Ota meihin yhteyttä!