Toiminnanvapaus­selvitys (FTO)

Autamme yrityksen liiketoiminnan kannalta oleellisten IPR:ien kartoittamisessa, analysoimisessa ja riskien neutralisoinnissa.

Toiminnanvapausselvitys (FTO)

Yrityksen liiketoiminnan kannalta on tärkeää varmistaa ennen uuden tuotteen lanseerausta tai uuden liiketoiminnan käynnistämistä, ettei uusi kokonaisuus loukkaa kolmannen osapuolen IPR-oikeuksia.
Autamme yrityksen liiketoiminnan kannalta oleellisten IPR:ien kartoittamisessa, analysoimisessa ja riskien neutralisoinnissa. Näin pystyt varmistamaan oman yrityksesi liiketoimintavapauden, hallinnoimaan riskejä sekä johtamaan kokonaisuutta oikealla tiedolla.


Hyödyt:

  • Varmistaa yrityksen liiketoimintavapauden.
  • Mahdollistaa suunnitelmallisen riskienhallinnan ja oppimisen.
  • Varmistaa johtamisen oikealla tiedolla.
  • Auttaa kustannusten optimoinnissa.
"Kolmikirjaiminen ZEF-kirjainlyhenne toimii lähes millä kielellä vain, mikä lisäsi sen suojaamisen haastavuutta. Sitä on kuitenkin onnistuttu suojaamaan muun muassa IT-alan tavaramerkkiluokassa, joka on yksi vaikemmista. " 
 
- Jaakko Alasaarela, toimitusjohtaja ZEF Oy-
"Yhteistyö Berggrenin kanssa on asiallista sekä ammattitaitoista, mutta samalla tietyllä tapaa leppoisaa. Saamme sitä mitä haluamme ja homma toimii. Me olemme tyytyväisiä Berggreniin. Toivottavasti Berggren on tyytyväinen myös meihin."
 
- Pekka Lindroos,  lakiasiainjohtaja Hartwall -
"Yhteistyömme Berggrenin kanssa alkoi yli kymmenen vuotta sitten, kun meillä oli tarve saada apua patentointiprosessin hoitamiseen. Berggren on auttanut koko patentointiprosessin kehittämisessä alkaen keksintömetsästyksen järjestämisestä keksintöohjesäännön ja palkitsemiskäytäntöjen luomiseen asti."
 
- Veikko Juusola, tuotekehitysjohtaja M-Files Oy"-

Sytymme ideoistasi tänään ja huomenna.

Tarjoamme huippuosaamisen, kokonaisvaltaiset palvelut ja digitaaliset ratkaisut kaikkiin IPR-tarpeisiisi.
Ota meihin yhteyttä!