Skip to main content
Berggren | Mika Laajalahti

Helsinki

+358 10 227 2264

+358 40 705 0976

Mika Laajalahti

Ota yhteyttä

Mika Laajalahti

Osakas Alalla vuodesta 2000

VP of Berggren Patents, Eurooppapatenttiasiamies, European Patent Litigator

Mikalla on laaja-alainen tekninen osaaminen fysiikan useisiin eri osa-alueisiin erikoistuneena asiamiehenä. Mika laatii liiketoimintalähtöisen patenttihakemuksen ja vastaa patentointiprosessin eri vaiheista, tekee patentoitavuusselvityksiä ja toimintavapauskartoituksia (FTO) sekä laatii asiakkaansa toimintaan soveltuvia IPR-strategioita ja kilpailijaselvityksiä. Lisäksi Mika avustaa patentointiin liittyvissä riita-asioissa ja edustaa asiakkaitaan Euroopan patenttiviraston suullisissa käsittelyissä.

Mika on myös teollisuudessa asiakasyrityksissä ulkoistettuna patentti-insinöörinä ja yhteistyössä tiiviisti niin start uppien kuin kansainvälisten suuryritystenkin keksijöiden ja IPR-asioista vastaavien kanssa.

Palvelut

IPR myyminen, IPR lisensointi, Loukkausanalyysit, Teknologian myynti- ja lisensointi, IPR-strategia, IPR-portfolion johtaminen ja analysointi, Uutuustutkimus, Toiminnanvapausselvitys (FTO), IP Due Diligence, IPR-loukkaukset, Riita-asiat, Keksinnön patentointi, Keksintömetsästys, Patenttivalvonta, BERGGREN PATENTS, IPR-suunnitelma

Koulutus

FL (Soveltava fysiikka)

Erikoisala

Fysiikka, soveltava fysiikka, mittaus- ja anturitekniikka, virtausmekaniikka, lääketieteellinen fysiikka (kuvantaminen, mittaussovellukset, sydänkirurgiset laitteet), älyvaatteet, patentti- ja loukkausanalyysit, toiminnanvapauskartoitukset, litigointi (riitojenratkaisu)

Kielet

Englanti, Suomi

Tekniikanalat

Elektroniikka ja sähkötekniikka, optiikka, Energiateknologiat, Tieto- ja viestintätekniikka (ICT), tekoäly (AI), kvanttiteknologia

Avustavat spesialistit