Berggren Patents

 

Teknologisen kilpailuedun suojaaminen

Yrityksen liiketoiminnan menestymiseen vaikuttaa keskeisesti kyky erottua markkinoilla ja luoda pysyvää kilpailuetua uusien teknologisten ratkaisujen ja niihin liittyvien keksintöjen avulla. Keksintösi voi olla ennen julkaisematon tuote tai laite, jolle voi hakea patenttia tai hyödyllisyysmallia liiketoimintasi kannalta tärkeille markkinoille.

Keksintö kannattaa suojata, sillä hyvin laaditun patentin avulla voit estää kilpailijoita kopioimasta keksintöäsi. Laadukas patentti ei suojaa pelkkää keksintöä tai keksinnön mukaista tuotetta, vaan myös keksinnöllä tehtävää liiketoimintaa. Autamme tunnistamaan keksintösi ja nostamaan patentoinnin avulla yrityksesi arvoa ja varmistamaan liiketoiminnan kilpailuetujen toteutumisen.

  • Laaja ja ajantasainen huippuosaamisemme juuri oikealta teknologia-alueelta varmistaa suojaamisen onnistumisen.
  • Kehittyneet toimintamallimme ja pitkä kokemuksemme takaavat patentointiprosessin sujuvuuden ja laadun.
  • Toimintamme Euroopassa ja USA:ssa sekä kehittynyt kumppaniverkostomme varmistavat suojaamisen onnistumisen globaalisti.
  • Tarjoamme ratkaisut keksinnön tunnistamisesta aina globaaliin suojaamiseen ja niiden valvontaan.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

mika_laajalahti_blog_author

Mika

Laajalahti

Sakari-Varila

Sakari

Värilä

Kokko_768x768

Antti

Kokko

Lattu_neliö

Marjut

Lattu

Patentointiprosessi

Patenttihakemuksen laatiminen keksinnöstä asiakkaan liiketoiminnan tavoitteiden pohjalta ja ensihakemuksen käsittelyn hoitaminen virastossa. Ensihakemuksena voi olla esim. suomalainen patenttihakemus, eurooppapatenttihakemus, US-patenttihakemus, muu kansallinen tai alueellinen patenttihakemus tai kansainvälinen eli PCT-patenttihakemus.

Patenttihakemus (002)

Kansainvälinen patentointi

Ensihakemuksella haetun suojan laajentaminen prioriteetilla valittuihin maihin tai valituille alueille. 

Kansainvälinen_patentointi

Ajankohtaista

1

Tammikuu

Mitä patentointi maksaa ja mistä kustannukset syntyvät?

Yleisin keksintöjen suojaamiseen liittyvä kysymys on tyypillisesti patentoinnin kustannukset. Markku Kiviluoma avaa blogissaan mistä patentoinnin kustannukset syntyvät?

6

Toukokuu

KUKA PÄÄTTÄÄ PATENTIN MYÖNTÄMISESTÄ JA MILLÄ KRITEEREILLÄ?

Oletko miettinyt, kuka päättää myönnetäänkö patentti ja mitä kriteereitä käytetään? Miksi toinen voi saada innovaatiollensa suojaa ja toinen taas ei? Lue blogistamme mitä asiantuntijamme Friederike Weber kirjoittaa aiheesta.

11

Maaliskuu

Patentoinnin edellytykset

Kuinka patenttihakemuksella tai hyödyllisyysmallihakemuksella saatu suoja on mahdollisimman laaja ja tarvittaessa kestää myös väite- ja/tai mitätöintikäsittelyn.

25

Marraskuu

PATENTTIJURIDIIKKAA PINTAA SYVEMMÄLTÄ – ENTÄ JOS MYÖNNETTYÄ PATENTTIA ON SYYTÄ RAJOITTAA?

Aina silloin tällöin tulee vastaan tilanne, jossa patentin haltija joutuu rajoittamaan jo myönnettyä patenttia.

28

Lokakuu

KILPAILIJOIDEN PATENTTEIHIN VAIKUTTAMINEN - MUISTUTUS

Kilpailijoiden patentteihin voidaan vaikuttaa monilla eri tavoilla. Muistutus on yksi kevyimmistä ja kustannustehokkaimmista keinoista kilpailijoiden patentteihin vaikuttamiseen.

24

Syyskuu

Milloin patenttia tulisi hakea?

"Milloin patenttia tulisi hakea" on yksi eniten esitetyistä kysymyksistä. Eurooppapatenttiasiamies Anssi Mäki avaa blogissaan prosessia

Asiakkaidemme kokemuksia

Yhteistyö Berggrenin kanssa tuo tietynlaista varmuutta, kun tiedämme, että patenttiasiat ovat niin hyvissä käsissä kuin ne vain voivat olla, Hohenthal kiteyttää.

"Ratkaisevan tärkeää toimivan yhteistyön kannalta on ollut Berggrenin luja ammattitaito ja alan tuntemus – hyvää patenttitekstiä syntyy hyvinkin aikaisessa keksintövaiheessa ilman yksityiskohtaista ohjausta."

IPR-Tietopankki

Sytymme ideoistasi tänään ja huomenna.

Tarjoamme huippuosaamisen, kokonaisvaltaiset palvelut ja digitaaliset ratkaisut kaikkiin IPR-tarpeisiisi.
Ota meihin yhteyttä!