Berggren Patents

Teknologisen kilpailuedun suojaaminen

Yrityksen liiketoiminnan menestymiseen vaikuttaa keskeisesti kyky erottua markkinoilla ja luoda pysyvää kilpailuetua uusien teknologisten ratkaisujen ja niihin liittyvien keksintöjen avulla. Keksintösi voi olla ennen julkaisematon tuote tai laite, jolle voi hakea patenttia tai hyödyllisyysmallia liiketoimintasi kannalta tärkeille markkinoille.

Keksintö kannattaa suojata, sillä hyvin laaditun patentin avulla voit estää kilpailijoita kopioimasta keksintöäsi. Laadukas patentti ei suojaa pelkkää keksintöä tai keksinnön mukaista tuotetta, vaan myös keksinnöllä tehtävää liiketoimintaa. Autamme tunnistamaan keksintösi ja nostamaan patentoinnin avulla yrityksesi arvoa ja varmistamaan liiketoiminnan kilpailuetujen toteutumisen.

  • Laaja ja ajantasainen huippuosaamisemme juuri oikealta teknologia-alueelta varmistaa suojaamisen onnistumisen.
  • Kehittyneet toimintamallimme ja pitkä kokemuksemme takaavat patentointiprosessin sujuvuuden ja laadun.
  • Kehittynyt kumppaniverkostomme varmistaa suojaamisen onnistumisen globaalisti.
  • Tarjoamme ratkaisut keksinnön tunnistamisesta aina globaaliin suojaamiseen ja niiden valvontaan.

Hinta-arvio patenttihakemuksesta

Tarjoamme sinulle 24/7 mahdollisuuden arvioida keksinnöllesi laadittavan patenttihakemuksen kustannuksia.

eBerggren® -laskurissa tekemäsi hinta-arvion jälkeen sinulla on mahdollisuus pyytää tarkempi kustannuslaskelma. Asiantuntijamme määrittelevät nykyistä ja suunniteltua liiketoimintaasi palvelevan patenttisuojan tarpeen ja laativat sinulle kustannustehokkaan ehdotuksen patentointiprosessin aloittamisesta haluamallasi markkina-alueella.

SIIRRY LASKURIIN

eBerggren_blogikuva

 

{

Suojaa innovaatiosi

Keksinnön patentointi
Keksinnön patentointi
Uutuustutkimus
Uutuustutkimus
Patenttivalvonta
Patenttivalvonta
Hyödyllisyysmalli
Hyödyllisyysmalli

Ota yhteyttä

mika_laajalahti_blog_author

Mika

Laajalahti

Sakari-Varila

Sakari

Värilä

Kokko_768x768

Antti

Kokko

Lattu_neliö

Marjut

Lattu

Ajankohtaista

Berggren_palvelu-41
14.03.2023 | Friederieke Weber
Kuka päättää patentin myöntämisestä ja millä kriteereillä?

Patentin saaminen voi vaikuttaa työläältä, kun lukee alla olevaa listaa siihen vaikuttavista tekijöistä. Kuitenkin hyvin laaditulla patenttihakemuksella pystyy saamaan itselleen vahvan ja käyttökelpoisen patentin.

patents_1300x731_3
1.08.2022 | Markku Kiviluoma
Mitä patentointi maksaa ja mistä kustannukset syntyvät?

Yleisin keksintöjen suojaamiseen liittyvä kysymys on tyypillisesti patentoinnin kustannukset. Valitettavasti patentoinnin osalta tähän kysymykseen ei voi antaa täsmällistä ja yleispätevää vastausta etukäteen.

Berggren_blogikuva_rattaat (002)
21.01.2022 | Jarno Mikkonen
Älä pidä patenttia vakan alla

Asiantuntijamme Jarno Mikkonen kiteyttää loistavasti patentointiprosessin kulun aina idean keksimisestä hinnoitteluun. Blogi tarjoaa kattavan tietopaketin patentointia pohtivalle.

patents_1300x731_2
22.12.2021 | Anssi Mäki
Milloin patenttia tulisi hakea?

Milloin siis hakea patenttia? Yksinkertainen vastaus on, että patenttihakemus tulee tehdä keksinnön syntymisen ja keksinnön julkiseksi tulemisen välisenä aikana.

Asiakkaidemme kokemuksia

Yhteistyö Berggrenin kanssa tuo tietynlaista varmuutta, kun tiedämme, että patenttiasiat ovat niin hyvissä käsissä kuin ne vain voivat olla, Hohenthal kiteyttää.

"Ratkaisevan tärkeää toimivan yhteistyön kannalta on ollut Berggrenin luja ammattitaito ja alan tuntemus – hyvää patenttitekstiä syntyy hyvinkin aikaisessa keksintövaiheessa ilman yksityiskohtaista ohjausta."