Skip to main content

Patents

Autamme suojaamaan innovaatioitasi ja liiketoimintaasi - patentit estävät kilpailijoita kopioimasta ja parantavat yrityksen markkina-asemaa.

Berggren_toimistokuvat2023_1920x1080px–19

Meiltä avaimet yrityksesi kilpailuedun rakentamiseen

Keksinnön patentointi: Patentointi ei ainoastaan varmista keksintösi selkeää markkinaetua, vaan se myös suojaa yrityksesi innovaatioita kilpailijoiden kopioinnilta.

Uutuustutkimus: Uutuustutkimus on kriittinen vaihe uuden keksinnön patenttiprosessissa. Tämä tutkimusvaihe takaa, että ideasi on todella ainutlaatuinen, antaen sinulle merkittävän etulyöntiaseman.

Patenttivalvonta: Patenttivalvonta on olennainen osa immateriaalioikeuksien hallintaa. Se mahdollistaa aktiivisen suojauksen ja varmistaa, että innovaatiot ovat turvassa kilpailijoiden toimilta.

Hyödyllisyysmalli: Hyödyllisyysmalli tarjoaa suojausta teknisille keksinnöille, jotka eivät täytä patenttisuojan vaativia keksinnöllisyyskriteereitä. Tämä suojausmuoto on ihanteellinen niille, jotka etsivät nopeaa ja kustannustehokasta suojaa keksinnöilleen.

Berggren_toimistokuvat2022_1920x1080px_39

Miksi Berggren?

  • Laaja, ajantasainen huippuosaaminen

  • Sujuva, laadukas patentointiprosessi

  • Kehittynyt kumppaniverkosto globaaliin suojaamiseen

  • Kattavat ratkaisut keksinnön tunnistamisesta valvontaan

  • Asiantuntemuksemme kattaa kaikki tärkeät tekniikanalat, hallitsemme patenttiprosessit ja tarkastelemme asiakkaan tilannetta suojausprosessin alusta, varmistaen innovaatioidenne parhaan mahdollisen suojan.

Tutustu tekniikanaloihin

Image (2)

Hinta-arvio patenttihakemuksesta

eBerggren® -laskurimme avulla voit arvioida patenttihakemuksesi kustannuksia milloin tahansa, minkä jälkeen asiantuntijamme tarjoavat sinulle räätälöidyn ja kustannustehokkaan ehdotuksen patentoinnista valitsemallasi markkina-alueella.

 

 

 

Suojaa innovaatiosi

Keksinnön patentointi

Uutuustutkimus

Patenttivalvonta

Hyödyllisyysmalli

Ota yhteyttä

Mika Laajalahti

VP of Berggren Patents, Eurooppapatenttiasiamies

Sakari Värilä

VP of Customer Success, Eurooppapatenttiasiamies

Kuinka voimme auttaa?

Jos sinulla herää kysyttävää tai haluat antaa palautetta, tiimimme on valmis auttamaan!

Ota yhteyttä