Keksinnön patentointi

Meiltä saat oikean ja ajantasaisen teknologia-osaamisen sekä hiotun toimintamallin keksintöjesi patentointiin

Keksinnön patentointi

Yrityksen liiketoiminnan menestymiseen vaikuttaa keskeisesti sen kyky erottua markkinoilla ja luoda pysyvää kilpailuetua tarjoamissaan tuotteissa ja palveluissa. Yrityksen henkilöstön tekemien tai yrityksen hankkimien keksintöjen suojaaminen patenteilla yrityksen liiketoiminnan edellyttämässä laajuudessa on tärkeää silloin kun ne vahvistavat kilpailuetua tai lisäävät toimintavapautta. Hyvänä lähtökohtana patentointiin voidaan pitää sitä, että keksinnön suojaamisella saavutetaan selkeää etua markkinoilla.

 

Berggren tarjoaa ratkaisuksi keksintöjesi patentointiin juuri oikeaa ja ajantasaista teknologista osaamista sekä erittäin pitkälle kehitetyn palvelumallin patentointiin kaikkialla maailmassa. Omat kokeneet asiantuntijamme hoitavat asioitasi kokonaisvaltaisesti Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Muualla maailmassa apunamme on laadukas ja tehokas kumppaniverkostomme. Rakennamme käyttöösi tarpeittesi mukaisen asiakastiimin, jossa on teknologisen ja patentointiosaamisen lisäksi myös vahvaa kokemusta IPR-asioiden johtamisesta ja hyödyntämissä liiketoiminnassa.

 
"Yhteistyö Berggrenin kanssa on asiallista sekä ammattitaitoista, mutta samalla tietyllä tapaa leppoisaa. Saamme sitä mitä haluamme ja homma toimii. Me olemme tyytyväisiä Berggreniin. Toivottavasti Berggren on tyytyväinen myös meihin."
 
- Pekka Lindroos,  lakiasiainjohtaja Hartwall -
"Kolmikirjaiminen ZEF-kirjainlyhenne toimii lähes millä kielellä vain, mikä lisäsi sen suojaamisen haastavuutta. Sitä on kuitenkin onnistuttu suojaamaan muun muassa IT-alan tavaramerkkiluokassa, joka on yksi vaikemmista. " 
 
- Jaakko Alasaarela, toimitusjohtaja ZEF Oy-
"Yhteistyömme Berggrenin kanssa alkoi yli kymmenen vuotta sitten, kun meillä oli tarve saada apua patentointiprosessin hoitamiseen. Berggren on auttanut koko patentointiprosessin kehittämisessä alkaen keksintömetsästyksen järjestämisestä keksintöohjesäännön ja palkitsemiskäytäntöjen luomiseen asti."
 
- Veikko Juusola, tuotekehitysjohtaja M-Files Oy"-

Sytymme ideoistasi tänään ja huomenna.

Tarjoamme huippuosaamisen, kokonaisvaltaiset palvelut ja digitaaliset ratkaisut kaikkiin IPR-tarpeisiisi.
Ota meihin yhteyttä!