Keksinnön patentointi

palvelumme

Yrityksen liiketoiminnan menestymiseen vaikuttaa keskeisesti sen kyky erottua markkinoilla ja luoda pysyvää kilpailuetua tarjoamissaan tuotteissa ja palveluissa. Yrityksen henkilöstön tekemien tai yrityksen hankkimien keksintöjen suojaaminen patenteilla yrityksen liiketoiminnan edellyttämässä laajuudessa on tärkeää silloin kun ne vahvistavat kilpailuetua tai lisäävät toimintavapautta. Hyvänä lähtökohtana patentointiin voidaan pitää sitä, että keksinnön suojaamisella saavutetaan selkeää etua markkinoilla.

 

Berggren tarjoaa ratkaisuksi keksintöjesi patentointiin juuri oikeaa ja ajantasaista teknologista osaamista sekä erittäin pitkälle kehitetyn palvelumallin patentointiin kaikkialla maailmassa. Omat kokeneet asiantuntijamme hoitavat asioitasi kokonaisvaltaisesti Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Muualla maailmassa apunamme on laadukas ja tehokas kumppaniverkostomme. Rakennamme käyttöösi tarpeittesi mukaisen asiakastiimin, jossa on teknologisen ja patentointiosaamisen lisäksi myös vahvaa kokemusta IPR-asioiden johtamisesta ja hyödyntämissä liiketoiminnassa.

 

Hinta-arvio patenttihakemuksesta

Tarjoamme sinulle 24/7 mahdollisuuden arvioida keksinnöllesi laadittavan patenttihakemuksen kustannuksia.

eBerggren® -laskurissa tekemäsi hinta-arvion jälkeen sinulla on mahdollisuus pyytää tarkempi kustannuslaskelma. Asiantuntijamme määrittelevät nykyistä ja suunniteltua liiketoimintaasi palvelevan patenttisuojan tarpeen ja laativat sinulle kustannustehokkaan ehdotuksen patentointiprosessin aloittamisesta haluamallasi markkina-alueella.

SIIRRY LASKURIIN

Berggren_blogikuva_1300x731_valkoinen tausta_2

 

{

Ota yhteyttä

Sytymme ideoistasi tänään ja huomenna.