Patenttivalvonta

Tarjoamme valitun kohteen, kuten kilpailijan, tekniikan tai yrityksen, patenttihakemusten/ patenttien valvontaa.

Patenttivalvonta

IPR-loukkausten havaitseminen edellyttää aktiivista omien IPR-oikeuksiesi valvontaa ja valmiuksia puolustaa niitä. Kun yrityksesi on investoinut immateriaalioikeuksiin, niitä kannattaa myös valvoa ja hyödyntää. Jos yrityksesi immateriaalioikeuksia loukataan, laki on puolellasi.

Tarjoamme yrityksellesi räätälöityä patenttivalvontaa, jos yritykselläsi ei ole siihen omia resursseja. Toteutamme ammattitaidolla kilpailijaseurantaa valitun kohteen, kuten kilpailijan suojamuodon, tekniikan tai maantieteellisen rajauksen avulla. Tuloksena syntyy arvokasta tietoa, jonka avulla pystyt minimoimaan IPR-riskejä sekä seuraamaan kilpailijan trendejä.

 
"Yhteistyö Berggrenin kanssa on asiallista sekä ammattitaitoista, mutta samalla tietyllä tapaa leppoisaa. Saamme sitä mitä haluamme ja homma toimii. Me olemme tyytyväisiä Berggreniin. Toivottavasti Berggren on tyytyväinen myös meihin."
 
- Pekka Lindroos,  lakiasiainjohtaja Hartwall -
"Kolmikirjaiminen ZEF-kirjainlyhenne toimii lähes millä kielellä vain, mikä lisäsi sen suojaamisen haastavuutta. Sitä on kuitenkin onnistuttu suojaamaan muun muassa IT-alan tavaramerkkiluokassa, joka on yksi vaikemmista. " 
 
- Jaakko Alasaarela, toimitusjohtaja ZEF Oy-
"Yhteistyömme Berggrenin kanssa alkoi yli kymmenen vuotta sitten, kun meillä oli tarve saada apua patentointiprosessin hoitamiseen. Berggren on auttanut koko patentointiprosessin kehittämisessä alkaen keksintömetsästyksen järjestämisestä keksintöohjesäännön ja palkitsemiskäytäntöjen luomiseen asti."
 
- Veikko Juusola, tuotekehitysjohtaja M-Files Oy"-

Sytymme ideoistasi tänään ja huomenna.

Tarjoamme huippuosaamisen, kokonaisvaltaiset palvelut ja digitaaliset ratkaisut kaikkiin IPR-tarpeisiisi.
Ota meihin yhteyttä!