Skip to main content

Tapahtumat

Syvennä asiantuntemustasi immateriaalioikeuksien alalla järjestämissämme tapahtumissa.

Berggren 6-2023 blogikoko_14

Tiedämme, kuinka tärkeää on pysyä ajan tasalla jatkuvasti muuttuvassa immateriaalioikeuksien ympäristössä. Järjestämme säännöllisesti tapahtumia, webinaareja ja seminaareja, joissa asiantuntijamme tarjoavat arvokasta tietoa, näkemyksiä ja ratkaisuja IPR-haasteisiin.

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi osallistumaan tapahtumiimme!

Tutustu tapahtumiimme

Tulevat tapahtumat

1.11.2023 Aamiaistilaisuus

Riidanratkaisun seminaarisarja

Järjestämme loka- ja marraskuun aikana liike-elämän riitojen ratkaisua käsittelevän seminaarisarjan. Aamiaisen lisäksi tarjoamme asiantuntijapuheenvuoroja sopimusriidoista, IPR-riidoista markkinaoikeudessa ja valikoituja ajankohtaiskatsauksia riidanratkaisun alalta. Tapahtumapäivät: keskiviikko 11.10.2023 / 1.11.2023 / 29.11.2023

Ilmoittaudu mukaan
7.11.2023 Webinaari

Ohjelmistojen patentointi ja immateriaalioikeudet

Tervetuloa osallistumaan webinaarisarjaamme, joka valaisee ohjelmistojen patentoinnin maailmaa ja niiden immateriaalioikeuksien suojelemista. Luvassa on kolme informatiivista ja asiantuntevaa webinaaria, jotka tarjoavat syvällisen katsauksen ohjelmistojen patentointiin, case-esimerkkejä sekä syventävän näkökulman ohjelmistojen suojaamiseen ja puolustamiseen.

Ilmoittaudu mukaan
9.11.2023 Keskustelutilaisuus

Berggrenin brändi-iltapäivä

Tervetuloa inspiroivaan keskustelutilaisuuteen, jossa Suomen eturivin brändinhaltijat Hartwall ja Orkla jakavat oman bränditarinansa ja paljastavat, kuinka ovat rakentaneet brändinsä hyödyntäen immateriaalioikeuksia. Asiantuntijamme tuovat esiin näkemyksiään brändinrakentamisesta ja immateriaalioikeuksien merkityksestä, keskittyen myös virtuaalimaailman haasteisiin ja uusiin trendeihin brändäyksessä.

Ilmoittaudu mukaan
15.11.2023 Aamiaistilaisuus

Mitä tekoälyä käyttävän yrityksen tulee tietää IPR/juridisten riskien hallinnasta?

Tervetuloa Berggrenin aamiaistilaisuuteen tekoälyn juridisista- ja IPR -kysymyksistä. Kohtaamme tekoälyn integroinnin myötä jatkuvasti kasvavia haasteita ja mahdollisuuksia liiketoimintaympäristössämme. Aamiaisseminaarin tarkoituksena on käydä läpi generatiiviseen tekoälyyn liittyvää oikeudellista kehystä, ja keskustella siitä, miten sen käyttöön liittyviä riskejä voidaan hallita.

Ilmoittaudu mukaan

Kuinka voimme auttaa?

Jos sinulla herää kysyttävää tai haluat antaa palautetta, tiimimme on valmis auttamaan!

Ota yhteyttä