Skip to main content

Yhdysvallat

US Deskiä johtaa Robert Alderson. Robert on sekä US- että eurooppapatenttiasiamies ja toimii näin linkkinä US- ja EP-asioihin liittyvissä kysymyksissä.

Yhteistyössä Berggrenin asiantuntijoiden kanssa US Desk auttaa amerikkalaisia toimijoita Euroopassa immateriaalioikeus- ja tietosuoja-asioissa, mukaan lukien EU:n yleiseen tietosuoja-asetukseen (GDPR) liittyvät asiat, sekä kaupallisissa sopimuksissa. Varmistamme, että asioita hoitavat ammattilaiset, joiden asiantuntemus vastaa kunkin asiakkaan juridisia tarpeita.

Berggrenin US Desk auttaa myös suomalaisia ja muita eurooppalaisia toimijoita, joilla on juridisia tarpeita USA:ssa, aina yrityksen perustamisesta puolustuksen järjestämiseen, jos asiakastamme vastaan nostetaan väite teollisoikeuksien loukkaamisesta USA:ssa.

Robert ja hänen kollegansa osallistuvat säännöllisesti suuriin IPR- ja yrityskonferensseihin USA:ssa ja muualla maailmassa, mukaan lukien muun muassa LES, AIPLA, AUTM ja INTA. He pitävät myös usein puheita ja kirjoittavat julkaisuja, jotka käsittelevät immateriaalioikeuksien monia eri puolia, mukaan lukien vertaileva oikeustiede.

Robert Alderson

International Client Relations, US and European Patent Attorney

Kuinka voimme auttaa?

Jos sinulla herää kysyttävää tai haluat antaa palautetta, tiimimme on valmis auttamaan!

Ota yhteyttä