Tavaramerkin suojaaminen

Autamme yritystäsi rakentamaan tavaramerkillesi menestystarinan.

Suojaamme tavaramerkkisi

Brändi on kaikkea sitä, mitä yrityksesi tekee, joten brändin suojaamiseen kannattaa panostaa ja se pitää suojata oikein. Brändejä suojataan pääsääntöisesti tavaramerkkirekisteröinneillä. Suojaamista voidaan vahvistaa myös mallioikeuksien avulla.

Liiketoiminnan kasvaessa ja eritoten kansainvälistymisen kynnyksellä on tärkeää huolehtia brändin ja designin suojaus kuntoon, jottei yrityksesi ainutlaatuisuustekijöitä kopioida. Tavaramerkki on yritykselle strateginen työkalu, sitä oikein hyödyntämällä varmistat yrityksesi menestymisen.

Autamme brändin rakentamisessa ja ymmärrämme kansainväliseen brändin rakentamiseen liittyvät riskit ja haasteet. Lakimiehemme hoitavat ammattitaidolla puolestasi brändin suojaamisen tavaramerkki- ja mallioikeusrekisteröinneillä kansainvälisesti liiketoimintasi edellyttämällä laajuudella. Huolehdimme ammattitaidolla myös saatujen arvokkaiden rekisteröintien ylläpidosta.  

 

 

 

Varaa aika kalenteristani

 
brändi_kuva_pieni

 

 

  • Linkitämme tavaramerkkipalvelut brändi- ja markkinointistrategiaan, jotta yritykselle syntyy toimiva kokonaisuus hallinnoida aineettomia oikeuksia.

 
 
  • Tuemme IPR-johtamisen tarpeita eri näkökulmista aina luomisesta hyödyntämiseen ja konfliktien ratkaisuun asti.

 

 

  • Kokoamme tarpeidesi mukaisen asiantuntijatiimin, joka auttaa ennakoimaan muuttuvaa toimintaympäristöä ja reagoimaan moninaisiin IPR-haasteisiin nopeasti.

 

 

Ajankohtaista

13

Helmikuu

Miten suojata tavaramerkki kansainvälisesti

Oletko laajentamassa toimintaasi ulkomaille? Onko sinulla jo rekisteröity tavaramerkki, mutta sen alueellinen suoja-ala mietityttää? Voiko tavaramerkin suojata globaalisti?

26

Maaliskuu

"Saanko luvan"?- Tavaramerkkien ja brändien yhteistanssi

Brändäyksen merkitys yritysten välisessä kilpailussa kasvaa koko ajan.

13

Helmikuu

Rakkautta rekisteröimässä?

Rakkaus myy. Ei liene yllättävää, että myös monet brändit haluavat liittää tämän sykähdyttävän tunteen osaksi imagoaan, ja siten rakkaus toistuu muun muassa monien yritysten tavaramerkeissä.

Ota yhteyttä

Paula-Sailas

Paula

Sailas

hannu_halmetoja_bolg_author

Hannu

Halmetoja

"Yhteistyömme Berggrenin kanssa alkoi yli kymmenen vuotta sitten, kun meillä oli tarve saada apua patentointiprosessin hoitamiseen. Berggren on auttanut koko patentointiprosessin kehittämisessä alkaen keksintömetsästyksen järjestämisestä keksintöohjesäännön ja palkitsemiskäytäntöjen luomiseen asti."
 
- Veikko Juusola, tuotekehitysjohtaja M-Files Oy"-
"Kolmikirjaiminen ZEF-kirjainlyhenne toimii lähes millä kielellä vain, mikä lisäsi sen suojaamisen haastavuutta. Sitä on kuitenkin onnistuttu suojaamaan muun muassa IT-alan tavaramerkkiluokassa, joka on yksi vaikemmista. " 
 
- Jaakko Alasaarela, toimitusjohtaja ZEF Oy-
"Yhteistyö Berggrenin kanssa on asiallista sekä ammattitaitoista, mutta samalla tietyllä tapaa leppoisaa. Saamme sitä mitä haluamme ja homma toimii. Me olemme tyytyväisiä Berggreniin. Toivottavasti Berggren on tyytyväinen myös meihin."
 
- Pekka Lindroos,  lakiasiainjohtaja Hartwall -

Sytymme ideoistasi tänään ja huomenna.

Tarjoamme huippuosaamisen, kokonaisvaltaiset palvelut ja digitaaliset ratkaisut kaikkiin IPR-tarpeisiisi.
Ota meihin yhteyttä!