Tavaramerkin suojaaminen

Autamme yritystäsi rakentamaan tavaramerkillesi menestystarinan.

Suojaamme tavaramerkkisi

Brändi on kaikkea sitä, mitä yrityksesi tekee, joten brändin suojaamiseen kannattaa panostaa ja se pitää suojata oikein. Brändejä suojataan pääsääntöisesti tavaramerkkirekisteröinneillä. Suojaamista voidaan vahvistaa myös mallioikeuksien avulla.

Liiketoiminnan kasvaessa ja eritoten kansainvälistymisen kynnyksellä on tärkeää huolehtia brändin ja designin suojaus kuntoon, jottei yrityksesi ainutlaatuisuustekijöitä kopioida. Tavaramerkki on yritykselle strateginen työkalu, sitä oikein hyödyntämällä varmistat yrityksesi menestymisen.

Autamme brändin rakentamisessa ja ymmärrämme kansainväliseen brändin rakentamiseen liittyvät riskit ja haasteet. Lakimiehemme hoitavat ammattitaidolla puolestasi brändin suojaamisen tavaramerkki- ja mallioikeusrekisteröinneillä kansainvälisesti liiketoimintasi edellyttämällä laajuudella. Huolehdimme ammattitaidolla myös saatujen arvokkaiden rekisteröintien ylläpidosta.  

 

 

 

Varaa aika kalenteristani

 

Ota yhteyttä

Paula-Sailas

Paula

Sailas

hannu_halmetoja_bolg_author

Hannu

Halmetoja

Ajankohtaista

16

Tammikuu

ARABIAN TUNNETTUUN PARATIISI-ASTIASARJAAN VIITTAAMINEN TEKSTIILITUOTTEIDEN MARKKINOINNISSA KATSOTTIIN NORKKIMISEKSI

Lue blogistamme mitä markkinaoikeus linjasi norkkimisesta Fiskarsin ja Kuovi Oy:n välisessä riidassa (MAO:540/19) ja mitä huomioita tapaus herättää.

2

Syyskuu

Tarvitsen tavaramerkin, mitähän se maksaa?

Lue blogistamme mistä tavaramerkin kustannut syntyvät ja millaiseksi ne voivat muodostua?

13

Helmikuu

Miten suojata tavaramerkki kansainvälisesti

Oletko laajentamassa toimintaasi ulkomaille? Onko sinulla jo rekisteröity tavaramerkki, mutta sen alueellinen suoja-ala mietityttää? Voiko tavaramerkin suojata globaalisti?

"Yhteistyömme Berggrenin kanssa alkoi yli kymmenen vuotta sitten, kun meillä oli tarve saada apua patentointiprosessin hoitamiseen. Berggren on auttanut koko patentointiprosessin kehittämisessä alkaen keksintömetsästyksen järjestämisestä keksintöohjesäännön ja palkitsemiskäytäntöjen luomiseen asti."
 
- Veikko Juusola, tuotekehitysjohtaja M-Files Oy"-
"Kolmikirjaiminen ZEF-kirjainlyhenne toimii lähes millä kielellä vain, mikä lisäsi sen suojaamisen haastavuutta. Sitä on kuitenkin onnistuttu suojaamaan muun muassa IT-alan tavaramerkkiluokassa, joka on yksi vaikemmista. " 
 
- Jaakko Alasaarela, toimitusjohtaja ZEF Oy-
"Yhteistyö Berggrenin kanssa on asiallista sekä ammattitaitoista, mutta samalla tietyllä tapaa leppoisaa. Saamme sitä mitä haluamme ja homma toimii. Me olemme tyytyväisiä Berggreniin. Toivottavasti Berggren on tyytyväinen myös meihin."
 
- Pekka Lindroos,  lakiasiainjohtaja Hartwall -

Sytymme ideoistasi tänään ja huomenna.

Tarjoamme huippuosaamisen, kokonaisvaltaiset palvelut ja digitaaliset ratkaisut kaikkiin IPR-tarpeisiisi.
Ota meihin yhteyttä!