BERGGREN BROKERAGE

Tarjoamme IPR:ien kaupallistamiseen erikoistuneen tiimin, jolta löytyy resursseja ja erityisosaamista.

IPR:ien kaupallistaminen

Kaupallistamalla immateriaalioikeuksiaan yritys saa niistä täyden hyödyn irti: hankkii esimerkiksi lisätuloja rahoittaakseen uutta tuotekehitystä tai liiketoimintaa - tai pienentää tarpeettomista IPR:stään koituvia vuosimaksukuluja. Kaupallistaminen vaatii resursseja ja erityisosaamista, jota ei välttämättä ole tarjolla omassa yrityksessä.

Tarjoamme IPR:ien kaupallistamiseen osaavan tiimin. Olemme hoitaneet menestyksekkäästi useita kansainvälisiä IP lisensointitoimeksiantoja.


IPR-kaupallistamisratkaisuissa kannattaa tehdä huolellista taustatyötä ja me asiantuntevana IPR-kumppanina hoidamme neuvottelut haluttuun, mahdollisimman tuottoisaan päätökseen.

 

Ota yhteyttä 

 

Hyödynnä aineetonta omaisuuttasi

Hyödyntäminen-Ikoni_uusi

IPR myyminen

Hoidamme koko myyntiprosessin etsien immateriaalioikeuksillesi sopivat ostajat, hoitaen yhteydenotot ja myyntineuvottelut materiaaleineen sekä laatien sopimukset. 

IPR ostaminen

Autamme patenttien, tavaramerkkien ja mallioikeuksien ostopotentiaalin selvittämisessä ja prosessin läpiviemisessä. 

Teknologian myynti- ja lisensointi

Määrittelemme teknologialisenssillesi rakenteen, joka takaa yrityksellesi parhaan mahdollisen tuoton ja toisaalta vastaa lisenssinsaajan käyttötarkoituksia.

 

Kaupallistamiskartoitus

Analysoimme, mitä kaupallistettava IPR-portfolio pitää sisällään ja ketkä ovat potentiaalisia yrityksiä ostamaan tai lisensoimaan kyseinen portfolio.

IPR Lisensointi

Hoidamme kokemuksella kaikki lisensointiin liittyvät toimenpiteet.

Ota yhteyttä

mika_lehtinen_blog_author

Mika

Lehtinen

mika_pinolehto_blog_author

Mika

Pinolehto

Asiakkaidemme kokemuksia

"Berggren on suomalainen, riittävän iso ja luotettava yritys sekä hyvä yhteistyökumppani." M-Files Oy:n tuotekehitysjohtaja Veikko Juusola
"Berggren tukee hyvin meidän asiantuntijuuttamme ja haluamme erottua designillä." Cailap:in liiketoimintajohtaja Hanna Laurmaa

IPR-Tietopankki

Sytymme ideoistasi tänään ja huomenna.

Tarjoamme huippuosaamisen, kokonaisvaltaiset palvelut ja digitaaliset ratkaisut kaikkiin IPR-tarpeisiisi.
Ota meihin yhteyttä!