Oikea

Yrityksemme

Suuret innovaatiot ja brändit ovat joskus olleet pieniä ideoita ja oivalluksia. Meidän tehtävämme on auttaa Sinua näkemään ideoidesi 'iso kuva'.

Berggren on täyden palvelun IPR-talo, jolta saat kaikki immateriaalioikeudelliset (IPR-) palvelut. Suojaamalla ideoihisi liittyvät immateriaalioikeudet saat uusia mahdollisuuksia kehittää niistä menestyvää liiketoimintaa. Hyödyntämällä immateriaalioikeuksiasi saat enemmän edellytyksiä erottautua kilpailijoistasi, kasvaa markkinoilla ja kansainvälistyä. Kaupallistamalla IPR-omaisuuttasi voit tavoitella lisää hyötyä ja tuottoja investoinneistasi.

IPR-talomme 150 asiantuntijaa hoitavat globaaleja toimeksiantoja kaikilla eri toimialoilla. Olemme nykyaikainen ja aikaansaava työyhteisö, jossa ihmiset ovat innostuneita työstään. Asiakkaitamme ovat pörssiyhtiöt, tunnetut brändi- ja muotitalot, eri alojen start-upit sekä muut tuotekehitysintensiiviset organisaatiot. Olemme toimineet alalla jo vuodesta 1936, ja asiakkaamme ovat tottuneet siihen, että ajattelemme aina heidän liiketoimintansa parasta.