Tietoa meistä

Meistä

Olemme on johtava ja kansainvälisesti laajasti palkittu IPR- eli immateriaalioikeuksien asiantuntijaorganisaatio. Meillä hoidetaan kaikkia patentteihin, tavaramerkkeihin, muotoilunsuojaukseen ja verkkotunnuksiin sekä niiden kaupallistamiseen liittyviä asioita. Lisäksi meillä on kattava osaaminen erilaisiin liikejuridisiin palveluihin.

Autamme asiakkaitamme – niin suuria kuin pieniäkin – kaikissa näissä asioissa maailmanlaajuisesti. Useasti paras ratkaisu löytyy erilaisten palvelujemme yhdistelmänä.

Arvomme ohjaavat toimintaamme, päätöksentekoamme ja luovat perustan yrityskulttuurillemme.

Arvomme:

  • Innostusta ja energiaa
  • Investoimme huippuosaamiseen
  • Tavoittelemme asiakkaillemme menestystä
  • Iloitsemme yhdessä onnistumisesta

HubSpot Video

 

{

Historiamme

yrityksemme perustaja Martin Berggren (002)

 

1930-luvulla pienessä Lönnrotinkadun-toimistossa työskenteli yksi insinööri Martin Berggrenin lisäksi. 1950-60 -luvuilla toimintaan vaikuttivat vahvasti koti- ja kansainvälisten markkinoiden taloussuhdanteet, mutta Berggrenin tulos oli näiden vuosikymmenten ajan voitollinen ja toimeksiantojen määrät kasvoivat. 1980-luvulla Berggren laajensi toimintaansa yritysostoin ja investoi merkittävästi edistykselliseen toimistotekniikkaan – asiantuntijajoukko kasvoi jälleen kymmenillä.

2000-luvulla jo yli sadan hengen yritykseksi kasvanut Berggren otti isoja harppauksia kokonaisvaltaisen IPR-tarjoamansa ja toisaalta sähköisten IPR-työkalujen ja työympäristöjen kehittämisessä. Berggren jatkaa nopeaa kasvua eurooppalaisena täyden palvelun IPR-yrityksenä, jolla on vahva asiantuntemus paitsi Euroopassa, myös kansainvälisesti.

{

Berggren BSAG:n kumppanina

Berggrenin ja BSAG:n välinen lahjoitusyhteistyö alkoi vuonna 2021 ja siinä yhdistyvät säätiön Itämeri-työn mahdollistaminen ja yhteinen oppiminen.

Innovaatiot ovat ydinliiketoimintaamme ja niitä tarvitaan myös globaalien ilmasto- ja ympäristöhaasteiden ratkaisemisessa. Haluamme tarjota parasta osaamista ilmasto- ja ympäristöhaasteita ratkoville asiakkaillemme, ja auttaa myös omia asiantuntijoitamme ymmärtämään näitä teemoja.

bsag

 

{

Perustettu

1936

Perustettu_144dpi

Henkilöstö

150

Asiantuntija_144dpi

Asiakkaita

4000

Asiantuntija_144dpi

Liikevaihto

30 m€

Liikevaihto_144dpi

Johtoryhmämme

Sakari-Varila

Sakari

Värilä

heikki_kinnunen_blog_author

Heikki

Kinnunen

mika_lehtinen_blog_author-1

Mika

Lehtinen

Kati_Sasse

Kati

Sasse

kaisa_blog_author

Kaisa

Fahllund

mika_laajalahti_blog_author

Mika

Laajalahti

Hallituksemme

Paul_Melin

Paul

Melin

Sonja_London

Sonja

London

Eero-Palmgren

Eero

Palmgren

jorma_vanhala_pieni

Jorma

Vanhala

paula_sailas_pieni

Paula

Sailas