Skip to main content
Berggren | Arttu Ahava

Helsinki

+358 10 227 2390

+358 40 538 9654

Arttu Ahava

Ota yhteyttä

Arttu Ahava

Osakas Alalla vuodesta 2015

Lakimies, EU-tavaramerkki- ja mallioikeusasiamies

Arttu avustaa asiakkaitamme IPR –strategiatyössä ja rekisteröintiprosesseissa, sopimusten laatimisessa ja neuvottelemisessa, sekä aineettomiin oikeuksiin liittyvissä riidoissa. Artulla on erityisosaamista tietosuojalainsäädännöstä ja siihen liittyvistä käytännöistä, ja hän on suorittanut CIPP/E (Certified Information Privacy Professional/Europe) ja CIPM (Certified Information Privacy Manager) -sertifikaatit.

Arttu tuli Berggrenille 2015, ja ennen sitä hän työskenteli IPR- ja teknologiaoikeuden parissa eräissä Suomen suurimmista asianajotoimistoista. Hän on auktorisoitu suomi-englanti kääntäjä, ja ennen juristiksi valmistumista hän on työskennellyt useamman vuoden ajan juridisena kääntäjänä.

Palvelut

Tavaramerkin suojaaminen, Muotoilun suojaaminen, Teollis- ja tekijänoikeudet, Liikesalaisuudet, IPR lisensointi, Loukkausanalyysit, Teknologian myynti- ja lisensointi, IPR-strategia, IPR-portfolion johtaminen ja analysointi, Toiminnanvapausselvitys (FTO), IPR-loukkaukset, Riita-asiat, Sopimaton menettely elinkeinotoiminnassa, Tuoteväärennökset, Sopimukset, Tavaramerkin uutuustutkimukset, BERGGREN BRANDS & DESIGNS, BERGGREN LEGAL, IPR-suunnitelma

Koulutus

OTM, HuK, MPhil (Oxon), varatuomari, luvan saanut oikeudenkäyntiasiamies, CIPP/E (certified information privacy professional/europe) CIPM (Certified Information Privacy Manager)

Erikoisala

IPR-sopimukset ja -riidat, tavaramerkit, mallit, patentit IPR-strategia, tietosuoja

Kielet

Englanti, Suomi

Avustavat spesialistit