NÄKEMYKSIÄ JA AJANKOHTAISIA IPR-UUTISIA

27

huhtikuuta

Kassakuitilta kansainvälisille markkinoille

Berggren auttoi laadukkaista väkijuomistaan tunnettua One Eyed Spiritsiä solmimaan kansainväliset lisenssisopimukset erään maailman tunnetuimman..
Lue lisää
referenssi

20

huhtikuuta

PUMA saalisti RUMAn KHO:ssa

Korkein hallinto-oikeus (KHO) on 14.4.2021 antamassaan ratkaisussa 2021:41 katsonut, että tavaramerkin RUMA ja aiemman merkin PUMA (kuvio) välillä on..
Lue lisää
tavaramerkkisuojaus

19

huhtikuuta

BERGGRENIN UUSI HALLITUS ALOITTAA TYÖSSÄÄN

Berggren on edennyt strategiassaan olla vahvasti kansainvälinen ja moderni täyden palvelun IPR-talo. Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Vaisala Oyj:n..
Lue lisää

31

maaliskuuta

Lahjoitusyhteistyö Itämeren hyväksi – Berggren BSAG:n kumppaniksi

Mitä me Berggrenillä voisimme tehdä Itämeren ja ympäristön hyväksi? Tätä mietittiin keväällä 2021 yhdessä Baltic Sea Action Groupin kanssa ja..
Lue lisää

23

maaliskuuta

Korona-pandemian myötä on aika tarkistaa sopimusten force majeure -lausekkeet

Koronavirus on tuonut talouteen ja yritystoimintaan suurta epävarmuutta ja mm. odottamattomia toimitusvaikeuksia. Sopimusvelvoitteiden täyttämistä..
Lue lisää
BerggrenLegal

08

maaliskuuta

DTS Finlandin patentoidulla menetelmällä voidaan tuottaa turvallinen maanparannustuote lähes mistä tahansa orgaanisesta tuotteesta

Digi Toilet Systems, lyhyemmin DTS Finland, on kehittänyt iTOA® kuivakäymäläkontin, jonka avulla voidaan toteuttaa hygieeninen sanitaatio lähes..
Lue lisää

Sytymme ideoistasi tänään ja huomenna.

 

Ota meihin yhteyttä!