Ura Berggrenillä

 

Meitä berggreniläisiä on jo yli 80 vuoden ajan yhdistänyt innostus asiakkaan ideoihin. Tämä näkyy tavassamme tehdä työtä yhdessä työstämiemme arvojen mukaisesti; hyvällä energialla ja onnistumisista yhdessä iloiten.

Täyden palvelun IPR-talona työyhteisömme on kokonaisuus monipuolista teknologista, juridista ja liiketaloudellista asiantuntijuutta, jossa jokainen on tasavertainen yksilö. Jatkuva kehittyminen ja oppiminen ovat osa huippuasiantuntijoidemme arkea. Tarjoamme kaikille alan koulutuksen ja panostamme asiantuntijuuden kehittymiseen jokaisen yksilön vahvuuksien kautta. Joustamme erilaisissa elämäntilanteissa ja tuemme toisiamme yltääksemme yhdessä parhaisiin saavutuksiin, asiakkaidemme parhaaksi.

Kati_Sasse.jpg

Ota yhteyttä!

VP of People and Culture
kati.sasse@berggren.fi
 +358 10 227 2000
+358 43 850 0141
{

Avoimet työpaikat

Ajankohtaista

Oikkarit_2023
16.05.2022 | Berggren
Berggrenin oikkarit 2023- keitä he ovat?

IPR Legal Traineemme eli tuttavallisemmin “oikkarit” ovat osa-aikaisia oikeustieteen opiskelijoita, jotka auttavat juristeja ja IPR-spesialisteja monipuolisissa työtehtävissä.

Berggren toimistokuvia_blogioptimoidut12
18.04.2023 | Berggren
Monia polkuja patenttiasiamiesuralle

IP-ammattilaisen urapolku ei ole suoraviivainen. Itse asiassa polkuja on yhtä monta kuin on IP-ammattilaisiakin. Lue kuinka patenttitiimissämme työskentelevät Michael NielsenErika NiemeläElina Pörsti ja Michael Braun ovat päätyneet Berggrenille – ja miksi he ovat halunneet jäädä.

Joni_Krista_1300x731
31.03.2023 | Joni Mikkola ja Krista Dahlberg
Minusta tulee isona...Patenttiasiamies

Kysyimme kahdelta Eurooppapatenttiasiamieheltämme: Mikä sai teidät hakeutumaan IPR alalle ja etenkin patenttiasiamieheksi?