Ura Berggrenillä

Berggrenläisenä pääset työskentelemään loistoideoiden parissa. 

Berggren työnantajana

Meillä viihdytään

Meitä berggreniläisiä on jo yli 80 vuoden ajan yhdistänyt innostus asiakkaan ideoihin. Tämä näkyy tavassamme tehdä työtä yhdessä työstämiemme arvojen mukaisesti; hyvällä energialla ja onnistumisista yhdessä iloiten. Työyhteisömme on inspiroiva kokonaisuus monipuolista teknologista, juridista ja liiketaloudellista asiantuntijuutta, jossa jokainen on tasavertainen yksilö. Joustamme erilaisissa elämäntilanteissa ja tuemme toisiamme yltääksemme parhaisiin saavutuksiin.

Meillä kehitytään

Täyden palvelun IPR-talona haluamme tarjota erilaisia kehittymismahdollisuuksia ja työnkuvia uran eri vaiheissa. Jatkuva kehittyminen ja oppiminen on osa huippuasiantuntijoidemme arkea. Tiivis yhteistyö erilaisten asiakkaiden kanssa tarjoaa jatkuvia mahdollisuuksia laajentaa omaa osaamistaan. Tarjoamme kaikille alan koulutuksen ja panostamme huippuasiantuntijuuden kehittymiseen jokaisen vahvuuksien kautta. Myös kansainvälisyys on meille arkipäivää ja vaikutamme alan järjestöissä niin Suomessa kuin kansainvälisestikin.

Meillä ja maailmalla

Olemme alan johtavia yrityksiä ja meillä on koko maan kattava verkosto. Toimipisteitä meillä on Suomessa yhdeksässä kaupungissa sekä toimipiste USA:ssa. Koko Suomen kattava verkostomme tarjoaa työntekijöillemme monipuoliset mahdollisuudet työskennellä missä tahansa päin kotimaatamme. Globalisaation muuttamassa maailmassa kansainvälisyys on entistä suuremmassa roolissa ja asiantuntijamme ovat verkostoituneet ympäri maailman yhteistyöverkostomme kautta.

Avoimet työpaikat

6

Kesäkuu

Jätä avoin hakemus

Voit aina jättää aivoimen hakemuksen. Otamme yhteyttä sopivien työmahdollisuuksien ilmaantuessa.

Ajankohtaista

5

Elokuu

IPR LEGAL TRAINEESTA IP-LAKIMIEHEKSI

Enni Kukkasniemi on immateriaalioikeuksiin intohimoisesti suhtautuva tuore lakimies ja uusin vahvistus Berggren Legal - tiimissämme. Ura immateriaalioikeuksien parissa Ennillä alkoi kuitenkin jo kolme vuotta sitten meillä IPR Legal Traineena.

24

Lokakuu

IPR-talo vasta-alkajan silmin

Miltä IPR- ja patenttiala noviisin silmissä vaikuttaa? Lue mitä Kirsi Virkki kirjoittaa ensimmäisistä kuukausistaan meillä.

11

Kesäkuu

ESITTELYSSÄ BERGGRENIN IPR LEGAL TRAINEET ELI “OIKKARIT”

Berggrenin IPR Legal Traineet eli tuttavallisemmin “oikkarit” ovat osa-aikaisia harjoittelijoita, jotka auttavat juristeja ja IPR-spesialisteja monipuolisissa työtehtävissä.

11

Huhtikuu

Minusta tulee isona...Patenttiasiamies

Kysyimme kahdelta Eurooppapatenttiasiamieheltämme: Mikä sai teidät hakeutumaan IPR alalle ja etenkin patenttiasiamieheksi?

28

Helmikuu

HYVÄSSÄ JA INSPIROIVASSA TYÖYHTEISÖSSÄ IPR-SPESIALISTI LOISTAA

Laki- ja tavaramerkkiosastollamme IPR- spesialistin työnkuva muodostuu kymmenistä eri tehtävistä, joilla kaikilla on yksi päämäärä, tyytyväinen asiakas ja hänen saamansa taloudellinen hyöty.

Työntekijämme kertovat

 

 

 

 

”Matka idean alkumetreiltä patentiksi on pitkä ja polveileva. Pyrin ymmärtämään asiakkaan liiketoimintaa jo keksintöä patentoidessa. Ammatissani tarvitaan liiketoimintaymmärrystä, mutta samaan aikaan myös kykyä ja uskallusta ideoida yli rajojen. Teknologian kehitys, ongelmanratkaisu ja into käynnistää näistä aiheista vuoropuhelu asiakkaan kanssa ovat tärkeitä moottoreita. .” Antti Kokko - Eurooppapatenttiasiamies Berggrenillä

 

 

 

 

”Seuraan asiakkaideni brändien näkymistä ja menestymistä maailmalla. Autan rakentamaan liiketoiminnan kannalta viisaimmat IPR-suojaukset, koulutan IPR:ien hyödyistä ja oikeanlaisesta käytöstä. Rakastan työssäni sitä, että voin toimia omasta tuotekehityksestään innostuneiden, idearikkaiden ja kilpailuhenkisten asiakkaiden valppaana apuna.” Milla Lehtoranta, Lakimies, EU-tavaramerkki- ja -mallioikeusasiamies Berggrenillä

MITÄ MEILLÄ TEHDÄÄN JA MIKSI!

Katso asiantuntijoidemme ajatuksia siitä, mitä työn tekeminen innovaatioiden parissa pitää sisällään ja miksi kansainvälisyys on meille asiantuntijaorganisaationa ominaista. Asiakkaidemme uusista keksinnöistähän innostumme päivittäin!

Ota yhteyttä

kati_sasse

Kati

Sasse

Ota yhteyttä

Sytymme ideoistasi tänään ja huomenna.