Ura Berggrenillä

 

Meitä berggreniläisiä on jo yli 80 vuoden ajan yhdistänyt innostus asiakkaan ideoihin. Tämä näkyy tavassamme tehdä työtä yhdessä työstämiemme arvojen mukaisesti; hyvällä energialla ja onnistumisista yhdessä iloiten. Täyden palvelun IPR-talona työyhteisömme on kokonaisuus monipuolista teknologista, juridista ja liiketaloudellista asiantuntijuutta, jossa jokainen on tasavertainen yksilö. Joustamme erilaisissa elämäntilanteissa ja tuemme toisiamme yltääksemme parhaisiin saavutuksiin.

Kansainvälisenä ja alan johtavana yrityksenä tarjoamme erilaisia kehittymismahdollisuuksia ja työnkuvia uran eri vaiheissa. Jatkuva kehittyminen ja oppiminen on osa huippuasiantuntijoidemme arkea. Tarjoamme kaikille alan koulutuksen ja panostamme huippuasiantuntijuuden kehittymiseen jokaisen vahvuuksien kautta.
Tiivis yhteistyö erilaisten asiakkuuksien kanssa tarjoaa myös jatkuvia mahdollisuuksia laajentaa omaa osaamistaan.

Berggren_toimistokuvia_1300x731_44

 

Perustettu

1936

Perustettu_144dpi

Henkilöstö

150

Asiantuntija_144dpi

Liikevaihto

30 m€

Liikevaihto_144dpi

Avoimet työpaikat

Berggren Legal hakee juristeja

Haemme juristeja vahvistamaan edelleen kasvavia liiketoiminta-alueitamme. Lue lisää ja jätä hakemus

Jätä avoin hakemus

Voit aina jättää aivoimen hakemuksen. Otamme yhteyttä sopivien työmahdollisuuksien ilmaantuessa. Tästä hakemukseen.

Ajankohtaista

Enni_ura-sivu
25.03.2022 | Enni Kukkasniemi
IPR Legal Traineesta IP-lakimieheksi

Immateriaalioikeudet kiehtoivat minua jo opintojeni alkuvaiheessa, ja kolmantena opiskeluvuonna hain sopivan tilaisuuden tullen Berggrenille IPR Legal Traineeksi.

Joni_Krista_1300x731
7.01.2022 | Joni Mikkonen ja Krista Dahlberg
Minusta tulee isona...Patenttiasiamies

Kysyimme kahdelta Eurooppapatenttiasiamieheltämme: Mikä sai teidät hakeutumaan IPR alalle ja etenkin patenttiasiamieheksi?

Braun_1300x731_2
7.02.2022 | Michael Braun
IPR-people: Michael Braun

In this article series, published by IPR University, IPR people tell about their careers. How they ended up working with IP, what they think about IPRs today and what do they do when they are not working.

Työntekijämme kertovat

 

 

 

 

”Matka idean alkumetreiltä patentiksi on pitkä ja polveileva. Pyrin ymmärtämään asiakkaan liiketoimintaa jo keksintöä patentoidessa. Ammatissani tarvitaan liiketoimintaymmärrystä, mutta samaan aikaan myös kykyä ja uskallusta ideoida yli rajojen. Teknologian kehitys, ongelmanratkaisu ja into käynnistää näistä aiheista vuoropuhelu asiakkaan kanssa ovat tärkeitä moottoreita. ” Antti Kokko - Eurooppapatenttiasiamies Berggrenillä

 

 

 

 

”Seuraan asiakkaideni brändien näkymistä ja menestymistä maailmalla. Autan rakentamaan liiketoiminnan kannalta viisaimmat IPR-suojaukset, koulutan IPR:ien hyödyistä ja oikeanlaisesta käytöstä. Rakastan työssäni sitä, että voin toimia omasta tuotekehityksestään innostuneiden, idearikkaiden ja kilpailuhenkisten asiakkaiden valppaana apuna.” Milla Lehtoranta, Lakimies, EU-tavaramerkki- ja -mallioikeusasiamies Berggrenillä

Ota yhteyttä

Kati_Sasse

Kati

Sasse

Ota yhteyttä

Sytymme ideoistasi tänään ja huomenna.