Skip to main content

Sasu Salonen

Eurooppapatenttiasiamies

Osakas

DI

Sasu Salonen

Sasulla on yli 18 vuoden monipuolinen kokemus patenttiasiamiestyöstä, ja nyt hän on myös EQE-kokeen suorittanut Eurooppapatenttiasiamies. Sasu hoitaa asiakkaidensa IPR-toimeksiantoja käsittäen patentointiprosessin koko elinkaaren, alkaen keksinnön arvioinnista patenttihakemuksen (tai HM-hakemuksen) laatimiseen, ja tämän jälkeen näiden patenttihakemusten globaaliin käsittelyyn hyödyntäen myös ulkomaisten asiamiesten verkostojamme. Lisäksi tehtäviin kuuluu myös myönnettyjen patenttien hyödyntämiseen liittyvät asiat. Sasu antaa myös yleistä tai tarpeen mukaan yksityiskohtaisempaakin IPR-konsultaatiota. Sasu on myös hoitanut suullisia käsittelyjä EPO:ssa tutkimus- ja väitevaiheessa, ja laatinut mitättömyyskanteita ja väitteitä. Lisäksi hän tekee IPR:iin liittyviä hakuja ja analyysejä, kuten ennakkouutuustutkimuksia, toiminnanvapausselvityksiä (FTO), patentinloukkauksiin liittyviä asioita, halutun patentin analyysejä ja kilpailijaseurantaa IPR-aktiviteettien suhteen.

Sasun erityisosaamisalueet teknisessä mielessä ovat keksinnöt, jotka liittyvät mittaus- ja anturiteknologiaan, yleisesti sähkötekniikkaan ja elektroniikkaan, pinnoitustekniikoihin, akkuihin, optisiin elementteihin/näkökohtiin, ja myös puhtaasti mekaanisiin keksintöihin. Lisäksi radiotekniikkaa, antenneja, tietoliikenneteknisiä keksintöjä, ohjelmistokeksintöjä, tekoälyyn liittyviä näkökohtia, yleiseen fysiikkaan liittyviä keksintöjä, ja algoritmipohjaisia keksintöjä, sekä myös lääketieteellistä tekniikkaa ja sähköisiä kulkuneuvoja on ollut Sasun toimeksiantojen joukossa tekniikan erityisaloina.

Ennen asiamiesuraansa Sasu työskenteli globaalissa tietoliikenneverkkoyhtiössä tuotekehitysprojekteissa, jotka liittyivät radiotekniikan alaan ja erityisesti radiokanavamallinnuksiin.


KIELITAITO: 
suomi, englanti, (saksa, ruotsi)

ALALLA VUODESTA:

2003

LUE LISÄÄ

Erityisosaaminen

Radiotekniikka, erilaiset mittaukset, lääketieteellinen tekniikka, matemaattiset algoritmit, sähkömagnetiikka, tietoliikenne; sähkötekniikka ja mekaniikka

Palvelut

#Loukkausanalyysit  #IPR-strategia  #Uutuustutkimus  #IPR-loukkaukset  #Keksinnön patentointi  #Keksintömetsästys  #Patenttivalvonta  #BERGGREN PATENTS 

12

Huhti

Test post

Lorem ipsum dolor sit amet adepiscing

12

Huhti

Test post

Lorem ipsum dolor sit amet adepiscing

12

Huhti

Test post

Lorem ipsum dolor sit amet adepiscing

Ota yhteyttä