Skip to main content
Blogi

Berggren uudistaa sähköisen asioinnin alustan

14.9.2023

Sisällysluettelo
  Heikki Kinnunen

  Kirjoittaja vastaa Berggrenin liiketoiminnan kehityksestä ja strategian toimeenpanosta. Hänen erityisosaamista on liiketoimintastrategioiden ja -mallien määrittäminen sekä niiden toimeenpanon suunnittelu ja toteutus. Hän ymmärtää myös laajasti digitalisaation mahdollisuuksien hyödyntämistä liiketoiminnan kehittämisessä.

  Berggrenin palvelukokonaisuuteen kuuluva sähköisen asioinnin alusta Greip® Express uudistuu, ja jatkossa käytössäsi on eBerggren® Portfolio. Palvelun teknologia perustuu tytäryhtiömme Greip IP Solutions Oy:n tarjoamanaan uuteen, moderniin Greip® 10 -sovellusversioon joka julkaistaan 20.9.2023. Palvelun käyttöliittymä uudistuu kokonaan ja sisältöön ja käytettävyyteen tulee merkittäviä parannuksia. Muutos tapahtuu vaiheittain lokakuun aikana ja tästä tiedotetaan palvelun käyttäjiä erikseen.

  Uuden version käyttö ei vaadi erillisiä koulutuksia tai opastuksia. Käytön peruselementit säilyvät samankaltaisina, mutta tiedon hallinta ja asiointi on aiempaa intuitiivisempaa. Omien IPR-oikeuksien tietojen löytäminen on helpompaa ja nopeampaa ja sähköinen asiointi Berggrenin suuntaan helpottuu entisestään.

  Lokakuun aikana uusi versio muuttuu myös visuaalisesti eBerggren® Portfolioksi.

  eBerggren® Portfolion toiminnot pähkinänkuoressa:

  • Työpöytä, josta pääsee navigoimaan ja porautumaan Berggrenin hoidossa oleviin IPR-keisseihin.
  • Kattavat hakuominaisuudet oikean tiedon löytämiseen.
  • IPR-hallinta-osio, jossa voi tarkastella omia IPR-asioita joko keissi- tai perhetasolla. Tämä on suoraviivaista ja nopeaa uuden graafisen näkymän kautta.
  • IPR-keissien tai perheen tietonäkymät, joista löytyvät kaikki bibliografiset tiedot, nykyinen status, kuvat, dokumentit sekä toteutuneet kustannukset.
  • Työtilat, joissa voi asioida ja käydä toimeksiantoihin tai määräpäiviin liittyvää kirjeenvaihtoa Berggrenin asiantuntijoiden kanssa.


   Alla lyhyt video Greip® 10 -alustasta. Se on sisällöltään kokonaisvaltainen IPR-johtamisen työkalu, joka on käytössä lukuisissa yrityksissä Suomessa ja ulkomailla. Käyttäjissä on niin pk-yrityksiä kuin kansainvälisiä konserneja. Mikäli olet kiinnostunut laajemmasta Greip®-versiosta, ota yhteyttä yhteyshenkilöösi Berggrenillä.

   

  Pysy ajan tasalla IPR-uutisista

  Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi uusimmat artikkelit.