Skip to main content
Blogi

Berggreniltä uusi digitaalinen palveluratkaisu mallioikeuksien uudistusten hoitamiseen

21.3.2023

Sisällysluettelo
  Berggren

  Olemme kansainvälinen täyden palvelun IPR- ja lakitoimisto. Suojaamme, kaupallistamme ja puolustamme asiakkaidemme immateriaalioikeuksia, minkä lisäksi tuemme asiakkaitamme kattavasti heidän jokapäiväisissä lakiasioissaan; sopimuksista tietosuojaan, markkinointioikeuteen, julkisiin hankintoihin ja oikeudenkäynteihin.

  Berggren on kehittänyt osaksi eBerggren-ekosysteemiään tietoturvallisen digitaalisen työkalun asiakkaille mallioikeuksien uudistusten ja vuosimaksujen hoitamiseen. Tämä uusi Design Renewal tool -palvelu on helppokäyttöinen ja toimii kaikilla älylaitteilla.

  Design Renewal tool -palvelussa asiakas voi helposti tarkastella ja ilmoittaa, mitkä mallisalkkuun liittyvät mallioikeusrekisteröinnit uudistetaan ja mihin malleihin on mahdollisesti tulossa muita samanaikaisesti tehtäviä toimenpiteitä kuten haltijanmuutoksia, kertoo Berggrenin uudistustiimistä vastaava IPR-spesialisti Susanna Kronman. Design Renewal tool on merkittävä digiloikka mallioikeussalkun hallinnassa, jatkaa Berggrenin Design-tiimin vetäjä EU-tavaramerkki- ja mallioikeusasiamies Soile Järvenpää. Halusimme tuoda uudistuspalvelun uudelle tasolle käytettäväksi myös mobiililaitteilla, jotta kiireiset asiakkaamme voivat hoitaa uudistukset ajasta ja paikasta riippumatta.

  Digitaalisella palvelulla haetaan työajan säästöjä sekä palvelun käyttäjälle että palveluntarjoajalle. Näin pystymme tarjoamaan kilpailukykyisiä mallioikeuksien uudistushintoja laadusta tinkimättä. Olemmekin kytkeneet sähköiseen palveluun dynaamisen asiakaspalvelun, jossa kokeneet asiantuntijamme ovat helposti käytettävissä tukemaan strategista päätöksentekoa mallioikeussalkun hallitsemiseksi. Design Renewal tool -palveluun on mahdollista liittää lisäpalveluna mallioikeusasiamiestemme ennakkoarvio ja suositus tuleville uudistuksille sekä muu juridinen neuvonta.

  Palvelu otetaan käyttöön 1.4.2023 lähtien erääntyvissä uudistuksissa. Määräaikojen hoitamiseksi palvelu alkaa jo nyt lähettää ennakkoilmoituksia tulevista uudistuksista asiakkaillemme.

  Pysy ajan tasalla IPR-uutisista

  Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi uusimmat artikkelit.