Skip to main content
Blogi

BERGGRENIN UUSI HALLITUS ALOITTAA TYÖSSÄÄN

19.4.2021

Sisällysluettelo
  Berggren

  Olemme kansainvälinen täyden palvelun IPR- ja lakitoimisto. Suojaamme, kaupallistamme ja puolustamme asiakkaidemme immateriaalioikeuksia, minkä lisäksi tuemme asiakkaitamme kattavasti heidän jokapäiväisissä lakiasioissaan; sopimuksista tietosuojaan, markkinointioikeuteen, julkisiin hankintoihin ja oikeudenkäynteihin.

  Berggren on edennyt strategiassaan olla vahvasti kansainvälinen ja moderni täyden palvelun IPR-talo. Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Vaisala Oyj:n johtoryhmän jäsen, Weather and Environment-liiketoiminta-alueen johtaja Jarkko Sairanen. Varapuheenjohtajaksi on valittu Berggreniltä eurooppapatenttiasiamies ja Tietotekniikka ja tekoäly -tiiminvetäjä Eero Palmgren.

  Berggrenin kevään 2021 yhtiökokous pidettiin etäyhteyksien kautta. Yhtiökokous nimitti yhtiölle hallituksen uudelle toimikaudelle. Yhtiöstä riippumattomista, ei-Berggrenillä töissä olevista jäsenistä jatkavat sekä puheenjohtaja Jarkko Sairanen että Merja Karhapää ja saavat seuraa Sonja Londonista. Sonjalla on pitkä ura Nokialla IPR-työssä. Hän toimii Nokian kuluttajaelektroniikan lisensointiliiketoiminnan johtajana. Sonjan monipuolinen ja näkemyksellinen IPR-osaaminen tuo varmasti arvokkaan lisän hallitustyöhön. Berggreniltä hallitukseen liittyivät Berggrenin osakkaat Eero Palmgren, Hannu Halmetoja ja Marjut Lattu. Lämmin kiitos edelliselle hallituksella ja onnea uudelle hallitukselle.

  "Olen innoissani mahdollisuudesta kehittää dynaamista ja kansainvälistä liiketoimintaa nopeasti muuttuvalla toimialalla. Immateriaalioikeudet ovat merkittävässä roolissa, kun asiakkaat hakevat kasvua ja strategista kilpailuetua. Immateriaalioikeuksien luominen, hallinta ja digitalisaatio sekä strateginen hyödyntäminen liiketoiminnassa vaativat palveluntarjoajalta ketteryyttä ja näkemystä sekä asiakastarpeen mukaan kehittyvää palvelua." -Sonja London

  sonja_london_round
  Pandemiasta huolimatta, Berggrenin liiketoiminta on sujunut alkuvuoden aikana suunnitelmien mukaisesti. Pääfokus on luonnollisesti asiakkaissa, koko yhtiön henkilöstön osaamisen ja hyvinvoinnin kehittämisessä sekä valitsemamme strategian toteuttamisessa. Digitalisaation hyödyntäminen ja eBerggren-hankkeet menevät vauhdilla eteenpäin. Berggrenin yksi vahvuuksia on aina ollut korkeatasoinen ja systemaattinen hallitustyö, ja hallitukseen on valittu sekä Berggrenissä työskenteleviä osakkaita että yhtiöstä riippumattomia jäseniä. Toivotamme lämpimästi tervetulleeksi hallitukseen uudet jäsenet, ja olemme erityisesti innoissamme saadessamme Sonja Londonin mukaan Berggreniä kehittämään." Berggrenin toimitusjohtaja Hannu Syrjälä sanoo.

  Syrjälä Hannu_round
  Yhtiön hallitus tukee vahvasti yhtiön valittua strategiaa sekä kasvu- ja kansainvälistymissuunnitelmia
  muuttuvassa IPR-kentässä. Berggrenillä on valoisat näkymät tuleville vuosille.

  Pysy ajan tasalla IPR-uutisista

  Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi uusimmat artikkelit.