Skip to main content
Blogi

Berggrenin uusi hallitus aloittaa työssään

26.4.2022

Sisällysluettelo
  Berggren

  Olemme kansainvälinen täyden palvelun IPR- ja lakitoimisto. Suojaamme, kaupallistamme ja puolustamme asiakkaidemme immateriaalioikeuksia, minkä lisäksi tuemme asiakkaitamme kattavasti heidän jokapäiväisissä lakiasioissaan; sopimuksista tietosuojaan, markkinointioikeuteen, julkisiin hankintoihin ja oikeudenkäynteihin.

  Berggrenin liiketoimintaa on aina kehitetty suunnitelmallisesti ja pitkäjänteisesti, myös epävarmempina aikoina. Onnistuimme pääsemään pandemian läpi erittäin hyvin, kiitos yhteisen ponnistelumme. Nyt katsomme pandemian jälkeiseen tulevaisuuteen ja jatkamme strategiamme mukaista työtä mm. digitalisaatio- sekä kansainvälisten hankkeidemme parissa.

  Berggrenin kevään 2022 yhtiökokous päästiin pitämään kasvotusten, muutaman vuoden tauon jälkeen. Yhtiökokous nimitti hallituksen uudelle toimikaudelle. Hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi valittiin eurooppapatenttiasiamies ja Tietotekniikka ja tekoäly -tiiminvetäjä Eero Palmgren Berggreniltä. Hallituksessa jatkavat Berggrenin osakkaat Hannu Halmetoja ja Marjut Lattu sekä TactoTekiltä Sonja London. Uudeksi hallituksen jäseneksi valittiin Paul Melin, joka toimii nyt myös hallituksen varapuheenjohtajana. Paul Melinillä on yli 20 vuoden kokemus johtotehtävistä teknologiateollisuudessa, mm. Nokialla ja tällä hetkellä Vaisalalla. Lämmin kiitos edelliselle hallituksella ja onnea uudelle hallitukselle.

  "Hyvät ja monipuoliset IPR-palvelut ovat elintärkeitä korkean jalostusasteen liiketoiminnalle ja erityisesti Suomen kasvuyrityksille. Edistyneetkin yritykset tarvitsevat vahvoja kumppaneita sparraamaan ja toteuttamaan haastavia strategioita. Berggren on erinomaisessa asemassa tällä keskeisellä markkinalla ja tunnetaan myös hyvästä yrityskulttuuristaan. Kiitän Berggrenin osakkaita luottamuksesta ja odotan innolla pääseväni mukaan yhtiön kehittämiseen." -Paul Melin

  Paul_Melin_round

  Paul Melin, VP Products and Technologies - Vaisala Oyj

  "Myötätuntomme on sodassa menehtyneiden ja haavoittuneiden ukrainalaisten puolella. Sodasta ja sen aiheuttamasta epävarmuudesta huolimatta, Berggrenin liiketoiminta on kehittynyt alkuvuoden aikana suurin piirtein suunnitelmien mukaan. Pääfokus meillä on luonnollisesti asiakkaissa, koko yhtiön henkilöstön osaamisen ja hyvinvoinnin kehittämisessä sekä valitsemamme strategian toteuttamisessa. Berggrenin yksi vahvuuksia on aina ollut korkeatasoinen ja systemaattinen hallitustyö, ja hallitukseen on valittu sekä Berggrenissä työskenteleviä osakkaita että yhtiöstä riippumattomia jäseniä. Sonja London on ollut erinomainen voimavara hallitustyössämme ja nyt olemme erityisesti innoissamme saadessamme Paul Melinin mukaan Berggreniä kehittämään." Berggrenin toimitusjohtaja Hannu Syrjälä sanoo.

  Syrjälä Hannu_round

  Hannu Syrjälä, CEO - Berggren


  Yhtiön hallitus tukee vahvasti yhtiön valittua strategiaa sekä kasvu- ja kansainvälistymissuunnitelmia muuttuvassa IPR-kentässä. 

  Pysy ajan tasalla IPR-uutisista

  Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi uusimmat artikkelit.