Skip to main content
Blogi

Berggrenin uusi hallitus aloittaa työssään

14.4.2023

Sisällysluettelo
  Berggren

  Olemme kansainvälinen täyden palvelun IPR- ja lakitoimisto. Suojaamme, kaupallistamme ja puolustamme asiakkaidemme immateriaalioikeuksia, minkä lisäksi tuemme asiakkaitamme kattavasti heidän jokapäiväisissä lakiasioissaan; sopimuksista tietosuojaan, markkinointioikeuteen, julkisiin hankintoihin ja oikeudenkäynteihin.

  Berggrenin kevään 2023 yhtiökokous järjestettiin muutama viikko sitten ja yhtiökokous nimitti hallituksen uudelle toimikaudelle. Hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi valittiin viime vuoden varapuheenjohtaja ja jäsen Paul Melin. Paul Melinillä on yli 20 vuoden kokemus johtotehtävistä teknologiateollisuudessa, mm. Nokialla ja tällä hetkellä Vaisalalla.

  Hallituksessa jatkavat viime vuoden puheenjohtaja, Berggrenin osakas Eero Palmgren sekä TactoTekiltä Sonja London. Uusiksi jäseniksi valittiin Berggrenin osakkaat Paula Sailas ja Jorma Vanhala. Lämmin kiitos edelliselle hallituksella ja onnea uudelle hallitukselle.

  "Laadukkaat IPR-palvelut ovat elintärkeitä yritysten kilpailukyvylle ja innovaatioiden hyödyntämiselle. Edistyneet yritykset tarvitsevat vahvoja kumppaneita sparraamaan ja toteuttamaan haastavia strategioita nopeasti muuttuvassa ympäristössä. Berggren on erinomaisessa asemassa IPR-markkinan murroksessa ja sen osaava henkilöstö ja arvostettu yrityskulttuuri ovat vahvoja valtteja. Kiitän Berggrenin osakkaita luottamuksesta ja odotan innolla seuraavaa vaihetta yhtiön kehittämisessä.” -Paul Melin, VP Products and Technologies, Vaisala Oyj

  Berggren hallituksen jäsenet 2023

  Berggren-hallitus-blogi (002)Paul Melin, Eero Palmgren, Paula Sailas, Sonja London ja Jorma Vanhala

  Yhtiön hallitus tukee vahvasti yhtiön valittua strategiaa sekä kasvu- ja kansainvälistymissuunnitelmia muuttuvassa IPR-kentässä. 

  "Hallituksella on perinteisesti ollut aktiivinen, merkittävä rooli Berggrenin liiketoiminnan tukijana ja sparraajana, joten on ilo jälleen kerran todeta hallituksemme saaneen asiantuntevan ja innostavan kokoonpanon, jossa yhdistyy sekä yleinen liikkeenjohdollinen osaaminen että kannaltamme relevantti toimialatietämys." -Sakari Värilä, vt. toimitusjohtaja, Berggren

  Pysy ajan tasalla IPR-uutisista

  Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi uusimmat artikkelit.