Skip to main content
Blogi

Keski-Suomen parhaaksi – Berggrenin arvoista lähtien

17.5.2018

Sisällysluettelo
  Virpi Noponen

  Inspiroidun innovaatioista ja niiden suojaamiseen liittyvistä haasteista. Palvelen asiakasta erityisesti patentointiin liittyen, asiakkaan liiketoiminta ja sen tarpeet lähtökohtanani. 

  Tervehdys Suomen Ateenasta – kaupungista, jossa bussikuskia (tai jyväskyläläisittäin linkkikuskia) kiitetään kyydistä!

  Vireä, kasvava ja kansainvälistyvä ovat adjektiiveja, joilla sopii kuvata sekä Berggreniä että Keski-Suomea ja erityisesti sen pääkaupunkia Jyväskylää. Olemme iloisia saadessamme olla tuomassa täyden palvelun IPR-talon lähelle asiakasta tänne #kasvunmaakunta Keski-Suomeen. Toukokuussa Berggrenillä on kunnia olla yhteistyökumppanina mukana #BSFestival18 eli Business Spring Festival -tapahtumassa, joka kokoaa yhteen maakuntamme kasvuyrittäjiä ja yrittäjyysvaikuttajia pitämään hauskaa ja rakentamaan Keski-Suomesta entistä parempaa paikkaa yrittää.

  Berggrenin koko henkilöstön yhdessä työstämät arvot kiteyttävät niitä tärkeitä tekijöitä, jotka ohjaavat meitä työssämme ja valinnoissamme kohti asiakkaidemme menestystä.

  Me Berggrenillä investoimme huippuosaamiseen

  Berggren on pitänyt sijaa Jyväskylässä kohta kuusi vuotta. Alkuun lähdettiin yhden naisen voimin eurooppapatenttiasiamies Terhi Nykäsen tarjotessa paikallista palvelua keskisuomalaisille asiakkaille. Sittemmin toimiston pääluku onkin moninkertaistunut, ja tänä päivänä meitä vakituisesti Jyväskylän toimistolla työskenteleviä on jo neljä henkeä. Terhin lisäksi asiamiestyötä tekee allekirjoittanut, ja toimintamme mahdollistavat kokeneet ja palvelualttiit IPR-assistenttimme Sisko Malkamäki ja Minna Hulanmäki. Toimistomme sijaitsee Jyväskylän maamerkkinä tunnetussa Innova 1 -rakennuksessa Lutakossa, aivan keskustan välittömässä läheisyydessä.

  Meillä Berggrenillä tekemisessä on innostusta ja energiaa

  Keski-Suomi ja Jyväskylä tarjoavat mainiot puitteet arvojemme mukaiselle toiminnalle. Jyväskylän kaupunki tukee paikallista yritystoimintaa kehittämällä entistä sujuvampia ratkaisuja yritysten tarpeisiin, tavoitteenaan tehdä Jyväskylästä Suomen yrittäjyyspääkaupunki. Kaupunki on vastikään mm. pilotoinut pk-yrityksille yrityspalveluseteliä erityisesti myynnin ja markkinoinnin kehitykseen. Meneillään on useita valtakunnallista ja kansainvälistäkin näkyvyyttä saaneita kaupunkikehityshankkeita, kuten entisen paperitehtaan alue Kangas living lab -sovelluskehitysympäristöineen, liikunta- ja hyvinvointikeskus Hippos, sekä Kukkulan uuden sairaalan hanke. Keski-Suomen maakunnasta taas ovat lähtöisin useat avaukset kasvun edistämiseksi, joista mainittakoon vuosittainen Keksintöjen viikko Viitasaarella, sekä Suomen suurin yritysten kasvun sparrausohjelma Kasvu Open, jossa myös Berggren on tänä vuonna mukana.

  Me Berggrenillä tavoittelemme asiakkaillemme menestystä

  Suojaamme yritysten innovaatioita ja brändiä esimerkiksi patentein, tavaramerkein ja sopimuksin, asiakkaan liiketoiminnasta ja sen tarpeista lähtien. Berggrenin kaikkien 160 asiantuntijan osaaminen on asiakkaidemme käytössä myös täällä Keski-Suomessa. Päivittäisen asiamiestyön lisäksi mm. järjestämme aamiaisseminaareja ajankohtaisista aiheista. Asiakaskuntamme koostuu pk-yrityksistä aina globaalisti toimiviin pörssiyrityksiin. Koemme ylpeyttä saadessamme olla tukemassa ja mahdollistamassa paikallisten yritysten, kuten puukuidun käyttöä erityisesti tekstiiliteollisuuden tarpeisiin kehittävän Spinnova Oy:n kasvua.

  Meillä Berggrenillä iloitsemme yhdessä onnistumisesta

  Arvojemme mukaisesti iloitsemme yhdessä onnistumisesta, ja tämän vuoksi olemme erittäin mielellämme mukana mahdollistamassa yllä mainittua, talkootyönä syntyvää kevään ja kasvun juhlaa, #BSFestival18-tapahtumaa. Mikäli olet tapahtumaan osallistumassa, tulehan illan aikana nykäisemään hihasta, niin kilistetään yhdessä tekemiselle ja onnistumiselle!

  Kirjoittaja Virpi Noponen työskentelee patenttikäsittelijänä Jyväskylän toimistollamme ja on sittemmin keskisuomalaistunut syntyjään savolainen.

  jyvaskyla-500x294

  Kuvassa Berggren Jyväskylän toimistolla Terhi Nykänen (vas.), Minna Hulanmäki, Sisko Malkamäki ja Virpi Noponen

  Pysy ajan tasalla IPR-uutisista

  Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi uusimmat artikkelit.