Skip to main content
Blogi

Kuuluuko suunnitelmiisi uusien markkinoiden valloittaminen?

28.8.2018

Sisällysluettelo
  Tuomas Matila

  Kuuluuko suunnitelmiisi kansainvälistyminen, uusien markkinoiden valloittaminen, liiketoiminnan laajentaminen tai uusien tuotteiden ja palveluiden kehittäminen? Mikäli vastasit kyllä, meillä on sinulle hyviä uutisia!

  Autamme laatimaan yrityksellesi suunnitelman innovaatiotoiminnan toteutuksesta ja sen rahoittamisesta. Hyödynnettävänämme on Business Finlandin Into-rahoitus, jonka hankkimiseen saat meiltä tukea. Sparraamme ja annamme parhaat käytännöt hakemuksen laatimiseen. Yritykselle myönnettävän Into-rahoituksen määrä riippuu yrityksen tavoitteista ja resursseista, mutta summa kattaa maksimissaan jopa 50 % projektin kustannuksista.

  Into-rahoituksella tuettavia asiantuntijapalveluita voivat olla esimerkiksi

  1) Innovaatiotoiminnan kehitys ulkopuolisen asiantuntemuksen avulla

  2) Aineettoman omaisuuden suojaaminen ja hankinta tai

  3) Asiantuntijan lainaaminen suuresta yrityksestä tai tutkimusorganisaatiosta.

  IPR-asiantuntijoillamme on vahvaa liiketoimintakokemusta eri toimialoilta. Me perehdymme yrityksesi liiketoimintasuunnitelmaan ja määrittelemme kanssasi sekä tavoitteet että suunnitelman, joka hahmottaa yrityksesi kansainvälisen kasvun edellyttämät toimenpiteet ja luo suuntaviivat IPR- ja innovaatiojohtamiselle. Autamme kansainvälistymistäsi tukevan innovaatiotoiminnan vahvistamisessa ja IPR-strategian luomisessa sekä sen toimeenpanemisessa sisältäen mm. IPR-omaisuuden suojaamisen, hallinnan ja hyödyntämisen.

  Tätä tilaisuutta ei kannata jättää väliin. Rakennetaan yhdessä yrityksesi menestystekijät. Ota yhteyttä jo tänään ja kerromme rahoitusmahdollisuudesta lisää!

   

  Pysy ajan tasalla IPR-uutisista

  Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi uusimmat artikkelit.