Skip to main content
Blogi

Malliasiakkaamme HAMARI auditorium furniture solutionsinin malli on saanut Fennia Prize -kunniamaininnan

1.9.2020

Sisällysluettelo
  Paula de Andrés Gómez

  Paula on IPR-asiantuntija, joka on syventynyt luovan työn tulosten suojaamiseen. Hänellä on yli vuosikymmenen kokemus mallioikeuksien parissa, mikä on tehnyt hänestä monipuolisen ammattilaisen designin ja brändien suojaamisen alalla. Paula ymmärtää teollisen muotoilun liiketoimintatavoitteita sekä suunnittelijoiden näkökulmaa. Hän toimii toimistomme johdossa Alicantessa, Espanjassa, ja hänellä on yli 20 vuoden kokemus teollis- ja tekijänoikeuksien alalta. Paula on myös pätevä edustamaan asiakkaitamme EUIPO:ssa.

  Asiakkaamme HAMARI auditorium furniture solutionsin Mono -tuoli on saanut Fennia Prize -kunniamaininnan. Fennia Prize -kilpailussa palkitaan yrityksiä ja organisaatioita, jotka käyttävät muotoilua strategisesti liiketoiminnassaan. Fennia Prize 20 on osa uutta Design Forum Finland Awards -palkintokokonaisuutta, johon kuuluvat myös muut Design Forum Finlandin jakamat palkinnot, Kaj Franck -muotoilupalkinto ja Vuoden nuori muotoilija.

  Palkittu Mono -tuoli on esillä Design Forum Finlandin palkintonäyttelyssä Design Forum Finland Awards -näyttely, joka on avoinna Näyttelykeskus WeeGeen aulassa ja Wirkkala -tilassa 20.8.– 6.9.2020. Vapaa pääsy.
  Näyttelykeskus WeeGee Ahertajantie 5, 02100 Espoo. Aukioloajat: Ma suljettu, Ti, la–su klo 11–17, Ke – pe klo 11–19. Lisää tietoa Design Forumin sivuilta.

  fennia_price

  https://www.hamari.pro/fi 

  Mono -tuoli on suojattu EU- mallioikeusrekisteröinnillä ja se suojataan EU:n ulkopuolella etuoikeusajan puitteessa. Vahvat IPR suojat tukevat ja ovat yhä tärkeämpi osa yritysten liiketoimintaa. 

  Kaikissa muotoilun suojaamiseen liittyvissä asioissa  voit kääntyä asiantuntoijoidemme puoleen

  Pysy ajan tasalla IPR-uutisista

  Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi uusimmat artikkelit.