Skip to main content
Blogi

Mika Toikka on nimetty Berggrenin uudeksi toimitusjohtajaksi

1.2.2024

Sisällysluettelo
  Berggren

  Olemme kansainvälinen täyden palvelun IPR- ja lakitoimisto. Suojaamme, kaupallistamme ja puolustamme asiakkaidemme immateriaalioikeuksia, minkä lisäksi tuemme asiakkaitamme kattavasti heidän jokapäiväisissä lakiasioissaan; sopimuksista tietosuojaan, markkinointioikeuteen, julkisiin hankintoihin ja oikeudenkäynteihin.

  Mika Toikka Berggrenille

  Berggrenin hallitus on iloinen voidessaan ilmoittaa Mika Toikan nimittämisestä Berggren Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi. Mika aloittaa työssään helmikuussa 2024. Mikalla on laaja kokemus globaalista myynnistä ja markkinoinnista, liikkeenjohdon konsultoinnista sekä liiketoiminnan kehittämisestä. Hänen vaikuttava uransa käsittää avainasemia johtavissa organisaatioissa, mukaan lukien VTT, Outokumpu ja Telia. Viimeksi hän on toiminut maajohtajana ja ryhmän varatoimitusjohtajana Avauksella. Olemme vakuuttuneita, että Mikan johdolla yrityksemme vahvistaa menestystään ja jatkaa johtavana toimijana immateriaalioikeuksien alalla. 

  "Olen innoissani liittyessäni Berggrenin kokeneiden ammattilaisten tiimiin. Eletään mielenkiintoisia aikoja, kun immateriaalioikeuskysymykset muuttuvat yhä kriittisemmiksi ja monimutkaisemmiksi samalla kun koko alamme käy läpi tekoälyn tarjoamien mahdollisuuksien vauhdittamaa murrosta. On etuoikeus tulla osaksi Berggrenin kasvutarinaa ja liittyä organisaatioon, joka koostuu upeista asiakkaista, taitavista yksilöistä ja vahvasta johtamismallista. Olen sitoutunut palvelemaan tiimimme jäseniä ja asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla." – sanoo Mika Toikka.

  ”Toivotan Mikan lämpimästi tervetulleeksi Berggrenin hallituksen puolesta. Berggrenin innostunut ja energinen tiimi on huippuosaamisellaan vahvassa asemassa johtamassa IPR-palvelujen kehitystä. Mikan ihmisläheinen johtamistapa ja vahva fokusoituminen asiakkaiden menestykseen sopivat erinomaisesti Berggrenin seuraavaan kehitysvaiheeseen, ja odotan innolla yhteistyötä Mikan kanssa.” – sanoo Paul Melin, Berggren hallituksen puheenjohtaja.

  Toivotamme Mikan lämpimästi tervetulleeksi ja odotamme innolla yhteistyötä hänen kanssaan.

  Lisätietoja

  Mika Toikka, CEO Berggren +358 40 660 8265

  Paul Melin, Hallituksen puheenjohtaja +358 40 593 7139

  Pysy ajan tasalla IPR-uutisista

  Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi uusimmat artikkelit.