Skip to main content
Blogi

Modernisoitu Greip® 10 on kehitetty vahvistamaan yritysten kykyä hyödyntää aineetonta omaisuutta liiketoiminnassaan

18.9.2023

Sisällysluettelo
  Berggren

  Olemme kansainvälinen täyden palvelun IPR- ja lakitoimisto. Suojaamme, kaupallistamme ja puolustamme asiakkaidemme immateriaalioikeuksia, minkä lisäksi tuemme asiakkaitamme kattavasti heidän jokapäiväisissä lakiasioissaan; sopimuksista tietosuojaan, markkinointioikeuteen, julkisiin hankintoihin ja oikeudenkäynteihin.

  Berggren-konserniin kuuluva Greip IP Solutions Oy on lanseerannut uuden, seuraavan sukupolven Greip®-ratkaisunsa. Tämä uudistettu versio tuo mukanaan merkittäviä parannuksia sekä käyttöliittymään että toiminnallisuuteen. Erityistä huomiota on kiinnitetty osapuolten väliseen kommunikaatioon ja budjetointikykyyn.

  Greip® 10 tarjoaa yrityksille uusia mahdollisuuksia IPR-asioiden hallintaan. Kommunikaatio on sujuvampaa, ja sähköpostiviestien integrointi Greip-kommunikaatioon on automatisoitu Outlook-lisäosan avulla. Lisäksi ennustettavissa olevien kulujen syöttäminen case-tietoihin on nyt entistä monipuolisempaa. Tämä päivitys luo perustan monille uudistuksille, joita Greip tarjoaa tulevina vuosina.

  Vaikka Greip® 10 sisältää monia uudistuksia, sen käyttöönotto ei vaadi opastusta. Perusominaisuudet ovat tuttuja, mutta tiedonhallinta ja käytettävyys ovat nyt aiempaa intuitiivisempia.

  Greip® 10 kattaa koko IPR-hallinnan elinkaaren ja tarjoaa asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöitävät moduulit:

  • Innovaatiot: ideoiden ja työsuhdekeksintöjen arviointi ja palkitseminen
  • IPR-hallinta: suojaaminen, ylläpito, kriittisen tiedon hallinta, IPR:n hyödyntäminen, kilpailijaseuranta, riskienhallinta, strategian toteuttaminen ja raportointi
  • Sopimuksenhallinta: neuvotteluprosessin ja sopimusten keskitetty seuranta, hallinta ja hyödyntäminen
  • Modernit työtilat: tehokas ja tietotuvallinen yhteistyö eri osapuolten kanssa, automaattinen viestien linkitys sisältöön, ajantasainen tieto

  Greip® 10 voidaan integroida asiakasyritysten järjestelmiin, ja se sisältää valmiita integraatioratkaisuja IPR-alan keskeisiin järjestelmiin.

  Jos kiinnostuit, Greip-tiimi järjestää mielellään demosessioita, joissa voit tutustua, kuinka Greip voisi tukea yrityksesi toimintaa.

  Lisätietoja:

  Greip IP Solutions Oy:

  Berggren Group:

  Pysy ajan tasalla IPR-uutisista

  Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi uusimmat artikkelit.