Skip to main content
Blogi

Suosittu puhujamme Kaisa Fahllund syksyllä 2020 useissa tilaisuuksissa

6.10.2020

Sisällysluettelo
  Berggren

  Olemme kansainvälinen täyden palvelun IPR- ja lakitoimisto. Suojaamme, kaupallistamme ja puolustamme asiakkaidemme immateriaalioikeuksia, minkä lisäksi tuemme asiakkaitamme kattavasti heidän jokapäiväisissä lakiasioissaan; sopimuksista tietosuojaan, markkinointioikeuteen, julkisiin hankintoihin ja oikeudenkäynteihin.

  Syksyllä 2020 pääset kuulemaan suosittua puhujaamme Kaisa Fahllundia, Partner, Head of Contracts jälleen useissa eri tilaisuuksissa. Tutustu linkkien kautta koulutusten sisältöihin tarkemmin ja tule mukaan.

  10.9. Edita: Sopimusvastuu: virhe, viivästys ja reklamaatio 10.9. – saatavana webinaarina sekä lähikoulutuksena

  Sopimuksiin liittyy useanlaisia vastuuriskejä. Monesti riskit liittyvät siihen, että tapahtuu jotain odottamatonta. Miten minimoit riskit ja vältät yleisimmät virheet vastuulausekkeidenlaadinnassa? Miten toimit sopimusneuvotteluissa liiketoimintaa tukevasti etkä estävästi? Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

   
  24.9. Alma Lakimiesliiton koulutus; Sopimustekniikka I 

  Koulutuksessa pureudutaan kansainvälisten ja kotimaisten sopimusten olennaisiin sopimusehtoihin ja tulkintaperiaatteisiin sekä käydään läpi hyviä sopimuskäytäntöjä ja ennakoivaa varautumista häiriötilanteisiin.
  Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

  30.9. Alma Lakimiesliiton koulutus; ICT-sopimukset käytännössä 

  Koulutuksessa saat ratkaisuja ICT-sopimusten ajankohtaisiin ja keskeisimpiin kysymyksiin toimittajan ja ostajan näkökulmasta. Päivien aikana pureudutaan ICT-sopimuksiin liittyvään sopimustekniikkaan, olennaisiin sopimusehtoihin sekä käydään läpi ennakoivaa varautumista riitoihin. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!
   
  21.10. Alma Lakimiesliiton koulutus; Sopimustekniikka II 

  Koulutuksessa pureudutaan kansainvälisten ja kotimaisten sopimusten olennaisiin sopimusehtoihin ja tulkintaperiaatteisiin sekä käydään läpi hyviä sopimuskäytäntöjä ja ennakoivaa varautumista häiriötilanteisiin.
  Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

  2.12.2020 Julkiset ICT-hankinnat 

  I-osassa keskitytään mm. sopimushallintaan ja -tekniikkaan sekä kuullaan käytännön kokemuksia ICT-hankinnoista ja pilvipalveluiden kilpailutuksesta ja hankinnasta.
  Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

  16.12.2020 Julkipilvi 

  Miksi siirtymä julkipilveen kannattaa? Miksi hyvä governance-malli on kriittinen tekijä, kun siirrytään julkipilveen? Entä miten huolehdit, että julkipilven tietoturva on riittävällä tasolla? Kaisa puhuu seminaarissa pilvipalveluista ja sopimuksista. 
  Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

  3.2.2021 Julkiset ICT-hankinnat II

  II-osassa tarkastellaan mm. olennaisten sopimusmuutosten kieltoa sekä hankintojen valvontaa ja hankintavalituksia.
  Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

   
  Palautetta Kaisan koulutuksista

  ”Pidin esityksestä erityisen paljon! Hyviä käytännön vinkkejä ja sopimuslausekkeita.Todella asiantunteva ja hyvä esiintyjä.” Palaute Alma Talent -koulutuksesta

  ”Erinomainen esimerkkien varaan rakentuva esitys, josta jäi paljon mieleen ja mietittävää. Pidin erityisesti siitä, että erilaisia vaihtoehtoisia lausekkeita esiteltiin rinnakkain ja osissa niin, että esimerkeistä sai irti konkreettisia ajatuksia myös omaan käytännön työhön. Esityksen perusteella sopimusehtoja katsoo huomenna ihan erilaisella mielenkiinnolla!” palaute Alma Talent -koulutuksesta

  Kaisa Fahllund johtaa Berggrenin sopimustiimiä ja on IPR:n, sopimusjuridiikan ja riitojen ratkaisun kokenut ammattilainen.

  Kaisalla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus kaupallisten sopimusten laatimisesta ja neuvottelusta sekä niihin liittyvien riitojen hoitamisesta. Erityisesti Kaisa on keskittynyt ICT-projekti- ja palvelusopimuksiin, IPR:n ja teknologian lisensointiin, erilaisiin tutkimus- ja kehityshankkeisiin sekä tietosuojaan. Kaisalla on vankka kokemus myös julkisista hankintamenettelyistä ja hankintasopimuksista.

  Pysy ajan tasalla IPR-uutisista

  Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi uusimmat artikkelit.