Skip to main content
Blogi

VEO valitsi Berggrenin

6.6.2023

Sisällysluettelo
  Berggren

  Olemme kansainvälinen täyden palvelun IPR- ja lakitoimisto. Suojaamme, kaupallistamme ja puolustamme asiakkaidemme immateriaalioikeuksia, minkä lisäksi tuemme asiakkaitamme kattavasti heidän jokapäiväisissä lakiasioissaan; sopimuksista tietosuojaan, markkinointioikeuteen, julkisiin hankintoihin ja oikeudenkäynteihin.

  VEO on energia-asiantuntija, joka tarjoaa sähköistys- ja automaatioratkaisuja asiakkailleen. Yli puolet yhtiön liikevaihdosta tulee uusiutuvan energian ratkaisuista. VEO:n pääkonttori sijaitsee Vaasassa, ja yhtiöllä on tytäryhtiöt myös Ruotsissa, Norjassa ja Isossa-Britanniassa. VEO-konserni työllistää 500 henkilöä ja sen liikevaihto vuonna 2022 oli 115,8 miljoonaa euroa.

  VEO on yrityksenä yli 30 vuotta vanha toimija. Liiketoiminnan laajentuessa ja digitalisaation painoarvon kasvaessa VEO tunnisti tarpeen hakea kumppani auttamaan patenttipuolen asioiden systematisoinnissa ja ammattimaisemmassa hoitamisessa. Liiketoiminnan digitalisaation osuuden kasvaessa on selvää, että VEO:n pitää ottaa paremmin huomioon liiketoiminnan ohjaamisessa patentointiin ja datan käyttö- sekä omistusoikeuksiin liittyvät asiat. Kun Berggren ammattilaisena huolehtii näistä, voi VEO:n henkilöstö keskittyä siihen minkä parhaiten osaa eli asiakaskokemuksen parantamiseen.

  VEO tausta (002)

  VEO käynnisti projektin Berggrenin kanssa kesän 2022 jälkeen ja projekti on edennyt sujuvasti ammattitaitoisen Berggrenin henkilöstön johdolla. Projektin aikana on muun muassa kirkastettu IPR-strategiaa, tehty patenttihakemus ja haettu tavaramerkkisuojauksia. VEO on ollut erittäin tyytyväinen tapaan, jolla Berggren on vienyt asioita eteenpäin. VEO on voinut luottaa siihen, että kaikki oleelliset asiat tulevat käsiteltyä ja otettua huomioon. "Suosittelemme vahvasti Berggreniä muillekin yrityksille, jotka kokevat että patenttipuolen asioiden läpikäyminen on ajankohtaista." Petri Mäkinen, CFO, VEO. 

  Pysy ajan tasalla IPR-uutisista

  Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi uusimmat artikkelit.