Skip to main content

IPR-hallintatyökalu

eBerggren® Portfolio – 24/7 palvelukanava IPR-asioissa Berggrenin kanssa

Yrityksesi IPR-asioiden suojaaminen ja ylläpitäminen muuttuu hallitummaksi eBerggren Portfolio -palvelun ansiosta. Tämä tehokas sähköinen asiointikanava auttaa sinua hallitsemaan yhdessä Berggrenin kanssa IPR-omaisuutesi olennaisia tietoja, määräaikoja, dokumentaatiota ja kustannuksia keskitetysti yhdessä paikassa, mikä tukee strategista päätöksentekoa ja vahvistaa yrityksesi kykyä hyödyntää IPR-omaisuutta menestyksekkäästi liiketoiminnassa.

Palvelumme keskittää kaikki IPR-tiedot ja prosessit, mikä vähentää hankaluuksia pitkäkestoisen patentointiprosessin hallinnassa ja helpottaa tavaramerkkien, mallisuojien sekä domain-nimien ajantasaisuuden säännöllistä tarkastusta.

Jos tarvitset kiireellisesti IPR-tietoja strategisten päätösten tueksi, eBerggren Portfolio-palvelu varmistaa, että tarpeellinen informaatio on aina käytettävissäsi, jopa silloin kun yhteyshenkilösi ei ole tavoitettavissa.

Palvelun hyödyt tiivistetysti

  • Helppo kirjautuminen
  • Kaikki suojamuodot saatavilla samasta palvelusta
  • Suojattu ja käyttäjäystävällinen alusta
  • Selkeästi esillä olevat määräajat
  • Sähköpostitarpeen väheneminen
  • Viestintä järjestyksessä ja tallessa
  • IPR-kustannusten jatkuva seuranta

Jos olet valmis aloittamaan, kirjaudu eBerggren Portfolio -palveluumme. Mikäli sinulla ei ole vielä käyttäjätunnuksia tai haluat lisätietoja palvelustamme, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse: eberggren@berggren.fi.

eBerggren Portfolio

Heikki Kinnunen

VP of Business Development and Digitalization

Berggren_toimistokuvat2023_1920x1080px–17

Greip® 10

Mikäli yritykselläsi on laajempi tarve hallita ja johtaa koko IPR-omaisuuden elinkaarta ja siihen liittyviä sisäisiä prosesseja omassa järjestelmässä, tarjoaa tytäryhtiömme Greip IP Solutions Oy tähän kokonaisvaltaisen ja modernin Greip® 10 IPR-johtamisen SaaS-ratkaisun, joka voidaan mitoittaa yrityksesi tarpeiden mukaan. Sen ominaisuuksiin voit tutustua osoitteessa www.greip.com 

Kuinka voimme auttaa?

Jos sinulla herää kysyttävää tai haluat antaa palautetta, tiimimme on valmis auttamaan!

Ota yhteyttä