eBerggren® Portfolio – IPR hallintatyökalu 

eBerggren Portfolio

Berggrenin asiakkailleen tarjoama eBerggren Portfolio -alusta tehostaa ja selkeyttää yrityksesi IPR-asioiden hallintaa. Tämän alustan avulla voit yhdessä Berggrenin asiantuntijoiden kanssa hallita yrityksesi IPR-omaisuutta keskitetysti ja tehokkaasti. Ratkaisu tarjoaa helpon pääsyn kaikkiin oleellisiin IPR-tietoihin, määräaikoihin, dokumentaatioon ja kustannuksiin, mikä auttaa strategisessa päätöksenteossa ja vahvistaa yrityksesi kykyä hyödyntää IPR-omaisuutta liiketoiminnassanne menestyksekkäästi.

eBerggren Portfolio yksinkertaistaa ja nopeuttaa IPR-prosesseja, vähentäen monimutkaisuutta ja tehostaen pitkäkestoisten patentointiprosessien hallintaa. Se helpottaa tavaramerkkien, mallisuojien ja domain-nimien ajankohtaisuuden seurantaa, varmistaen, että kaikki tärkeät IPR-tiedot ovat aina ajan tasalla.

Strategisten päätösten tekeminen nopeutuu eBerggren Portfolion avulla, sillä se mahdollistaa kiireellisten IPR-tietojen saatavuuden silloinkin, kun yhteyshenkilö ei ole tavoitettavissa. Tarvitsemasi tiedot ovat aina käytettävissäsi, milloin ja missä tahansa.

 

Greip® 10

 

Mikäli yritykselläsi on laajempi tarve hallita ja johtaa koko IPR-omaisuuden elinkaarta ja siihen liittyviä sisäisiä prosesseja omassa järjestelmässä, tarjoaa tytäryhtiömme Greip IP Solutions Oy tähän kokonaisvaltaisen ja modernin Greip® 10 IPR-johtamisen SaaS-ratkaisun, joka voidaan mitoittaa yrityksesi tarpeiden mukaan. Sen ominaisuuksiin voit tutustua osoitteessa www.greip.com 

Palvelun hyödyt tiivistetysti


  • IPR-salkkusi tiedot keskitetysti
  • Selkeästi esillä olevat määräajat
  • IPR-kustannusten jatkuva seuranta
  • Tietoturvallinen alusta

Jos olet valmis aloittamaan, kirjaudu eBerggren Portfolio -palveluumme. Mikäli sinulla ei ole vielä käyttäjätunnuksia tai haluat lisätietoja palvelustamme, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse: eberggren@berggren.fi.

 

{

Ota yhteyttä

heikki_kinnunen_blog_author

Heikki

Kinnunen

essi_pösö-1000x1000

Essi

Pösö

jaana_hietanen-512x768

Jaana

Hietanen