IPR-portfolion analysointi ja hallinta

Autamme yritystä hallinnoimaan IPR-portfoliota siten, että IPR-investoinnit kohdistuvat oikein.

IPR-portfolion analysointi & hallinta

Valikoitujen IPR-oikeuksien tai koko yrityksen portfolion luokittelu ja analysointi. Sen lisäksi valikoimme sopivat käyttötarkoitukset IPR:ille ja määrittelemme tarpeelliset toimenpiteet. Esimerkiksi IPR-portfolion puolustuksellinen käyttö tai kaupallistaminen. Autamme yritystä hallinnoimaan IPR-portfoliota siten, että IPR-investoinnit kohdistivat oikein.

Pääfokuksena on ensisijaisesti arvioida kuinka nykyinen IPR-salkku kattaa liiketoiminnan ja sen strategiset tavoitteet ja mitä uusia mahdollisia IPR-lisäsuojauksia tarvitaan.

Hyödyt:

  • Portfolion -hallinta tehostuu
  • Patenteista maksimihyödyt
  • Kustannussäästöjä
  • IPR-tietoisuus lisääntyy
Johtaminen-Ikoni_uusi
"Kolmikirjaiminen ZEF-kirjainlyhenne toimii lähes millä kielellä vain, mikä lisäsi sen suojaamisen haastavuutta. Sitä on kuitenkin onnistuttu suojaamaan muun muassa IT-alan tavaramerkkiluokassa, joka on yksi vaikemmista. " 
 
- Jaakko Alasaarela, toimitusjohtaja ZEF Oy-
"Yhteistyö Berggrenin on kanssa  asiallista sekä ammattitaitoista, mutta samalla tietyllä tapaa leppoisaa. Saamme sitä mitä haluamme ja homma toimii. Me olemme tyytyväisiä Berggreniin. Toivottavasti Berggren on tyytyväinen myös meihin."
 
- Pekka Lindroos,  lakiasiainjohtaja Hartwall -
"Yhteistyömme Berggrenin kanssa alkoi yli kymmenen vuotta sitten, kun meillä oli tarve saada apua patentointiprosessin hoitamiseen. Berggren on auttanut koko patentointiprosessin kehittämisessä alkaen keksintömetsästyksen järjestämisestä keksintöohjesäännön ja palkitsemiskäytäntöjen luomiseen asti."
 
- Veikko Juusola, tuotekehitysjohtaja M-Files Oy"-

Sytymme ideoistasi tänään ja huomenna.

Tarjoamme huippuosaamisen, kokonaisvaltaiset palvelut ja digitaaliset ratkaisut kaikkiin IPR-tarpeisiisi.
Ota meihin yhteyttä!