Skip to main content
Uutiset

Asiakasdialogeja rakentamaan kaksi uutta, kokenutta IPR-asiantuntijaa: Taru ja Heidi

16.6.2016

Sisällysluettelo
  Berggren

  Olemme kansainvälinen täyden palvelun IPR- ja lakitoimisto. Suojaamme, kaupallistamme ja puolustamme asiakkaidemme immateriaalioikeuksia, minkä lisäksi tuemme asiakkaitamme kattavasti heidän jokapäiväisissä lakiasioissaan; sopimuksista tietosuojaan, markkinointioikeuteen, julkisiin hankintoihin ja oikeudenkäynteihin.

  -IPR-asiantuntijapalveluita tarjottaessa on pystyttävä näkemään asiakkaan liiketoiminnan ja brändin ytimeen – löydettävä nopeasti niiden ainutlaatuisuus. Tälle pohjalle rakennettu dialogi luo luottamusta ja vie yhteistyön strategiselle tasolle. Kun ”tiskin” molemmilla puolilla keskitytään miettimään liiketoiminnan parasta, saadaan tuloksia aikaan, sanoo Taru Kallio-Nyholm.

  Taru Kallio-Nyholm, IPR University Centerin IPRinfoa päätoimittava ja uraansa Nokialla ja Microsoftilla luonut brändi- ja tavaramerkkiasiantuntija, on 16.6. aloittanut Berggrenillä IPR Services Manager, Brands&Greip® -tehtävässä. Tehtävä pitää sisällään tavaramerkki- ja brändiportfolioihin sekä Greip® -palveluun liittyvää konsultointia ja palveluiden myyntiä.

  Hänen lisäkseen Berggrenin asiantuntijoihin on juuri liittynyt Abu Dhabista palannut, kemianteollisuudesta ja patenttiasiamiestyöstä monipuolista IPR-kokemusta hankkinut Heidi Adler. Adler on 13.6. alkaen Berggrenin IPR Business Manager meillä aiemmin keväällä aloittaneen Tuomas Matilan sekä Mika Pinolehdon ohella. Adler keskittyy patenttipalveluidemme ja IPR Business –palveluidemme, esimerkiksi IPR-strategioihin liittyvän osaamisemme, tarjoamiseen asiakkaille.

  th_toinensuosikki-950x732

  -Yhdessä Services Manager (Greip®) Jatta Rantalan kanssa he muodostavat vahvan tiimin räätälöimään Berggrenin täyden palvelun IPR-talon tarjoomaa asiakkaidemme hyödyksi, sanoo myynnistä ja markkinoinnista vastaava Heikki Kinnunen.

  Adlerilta Aasia-osaamista ja teollisuuden päätöksentekomekanismien tuntemusta

  Heidi Adlerin mukana IPR-taloomme tulee erilaisten kulttuurien ymmärrystä sekä uudenlaista osaamista erityisesti GCC:n, Kiinan ja Singaporen IPR-kentistä.

  -Aiempi kokemukseni kemianteollisuudesta ja asiamiestyöstä auttaa hahmottamaan nopeasti asiakkaan tarpeet IPR-alueella. Olen ollut mukana yritysten IPR-asioihin liittyvässä päätöksenteossa, joten tiedän, millaisia taustatekijöitä päätöksiin voi vaikuttaa. Ja kun ymmärtää liiketoimintatarpeet, voi tarjota sellaisia palveluita, joista on oikeasti hyötyä, Adler sanoo.

  Adler aloittaa uudessa työssään innolla. Berggrenin ja sen brändin kehittymistä pitkään seuranneena hän haluaa jatkossa osallistua tunnettuustyöhömme aktiivisesti.

  -Hän on loistava vahvistus myös IPR-kaupallistamispalveluidemme myynnin ja kehittämisen näkökulmasta, IPR Business –toimintoja vetävä Mika Lehtinen sanoo.

  Kallio-Nyholmilta tavaramerkki- ja brändiälyä yhdistettynä rautaiseen portfolio-osaamiseen

  Ne asiakkaistamme, jotka ovat jo kevään mittaan saaneet tutustua Taru Kallio-Nyholmiin, ovat kiitelleet hänen nopeaa ongelmanratkaisukykyään ja tunneälyään.

  -Asiakasta on tärkeää kuunnella ja kuulla. Kun tulee asiantuntijan vuoro puhua, hän lunastaa asiakkaan arvostuksen antamalla täsmällisen ratkaisuehdotuksen, joka osuu ytimeen, hän sanoo.

  Asiakkaan esiin tuomien tarpeiden kääntäminen ”IPR-kielelle” ja casejen pohjustaminen Berggrenin muulle asiakkuustiimille kysyy Kallio-Nyholmin mielestä vahvaa IPR-ymmärrystä ja nopeaa kokonaiskuvan hahmottamista.

  -Lisäksi brändi- ja tavaramerkkialalla tarvitaan IPR-palveluiden konsultointi- ja myyntiroolissa myös mielikuvitusta ja pehmeiden arvojen huomioimista.

  -Pitää osata napata asiakkaan ainutlaatuisuudesta kiinni ja auttaa muuntamaan se numeroiksi, hän sanoo.

  Kallio-Nyholmin mukaan Berggrenillä on nyt koossa loistotiimi syventämään Berggrenin ja sen olemassaolevien asiakkaiden välistä vuorovaikutusta - sekä luomaan uusia IPR-kumppanuuksia. Tavoitteena on luoda asiakkaiden kanssa lisää bisneslähtöisesti suojattua ja markkinoilla menestyvää IPR-omaisuutta.

  Pysy ajan tasalla IPR-uutisista

  Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi uusimmat artikkelit.