Skip to main content
Uutiset

Asiakkaamme Hartwall: "Saamme Berggreniltä nopeaa, tehokasta ja laadukasta palvelua”

7.5.2018

Sisällysluettelo
  Berggren

  Olemme kansainvälinen täyden palvelun IPR- ja lakitoimisto. Suojaamme, kaupallistamme ja puolustamme asiakkaidemme immateriaalioikeuksia, minkä lisäksi tuemme asiakkaitamme kattavasti heidän jokapäiväisissä lakiasioissaan; sopimuksista tietosuojaan, markkinointioikeuteen, julkisiin hankintoihin ja oikeudenkäynteihin.

  Berggren on toiminut juomavalmistaja Hartwallin tavaramerkkiasiamiehenä jo useiden vuosikymmenten ajan. Vuosien varrella tavaramerkkejä on rekisteröity paljon niin Suomeen kuin muuallekin maailmaan. Hartwall on tyytyväinen Berggreniltä saamaansa tehokkaaseen ja laadukkaaseen palveluun.

  – Berggren on Suomen johtava tavaramerkkiasiantuntija. Toki he hoitavat muitakin IPR:iä eli patentteja ja mallisuojauksia, mutta meidän yhteistyömme on keskittynyt ikonisten brändiemme tavaramerkkisuojauksiin, kertoo Hartwallin lakiasiainhoitaja Pekka Lindroos.

  ”Tavaramerkkisuojaus on meille todella tärkeää”

  Tavaramerkkisuojauksilla halutaan suojata tuotetta kilpailijan mahdollisilta kopiointiyrityksiltä. Yksi Hartwallin ikonisista tuotteista on Original Long Drink -juomasekoitus, josta on suojattu niin nimi, merkki kuin sinivalkoinen raitakuviokin.

  – Meillä on paljon tavaramerkkejä ja tavaramerkkirekisteröintejä. Nyt kun olemme vieneet tuotteitamme hieman eksoottisempiin maihin, niin olemme pystyneet antamaan pikkuisen haasteita myös Berggrenin toiminnalle, Lindroos sanoo.

  – Tavaramerkkisuojaus on meille todella tärkeää. Kun käsissä on loistava ja ikoninen tuote, niin tietysti kilpailijat pyrkivät kopioimaan sen. Mitä lähemmäs kilpailija omalla tuotteellaan ulkonäöllisesti pääsee, sitä helpompi kuluttajan on sekoittaa tuotteet keskenään, Lindroos painottaa.

  hartwall-600x401

  Ammattitaitoista palvelua

  Yhteistyö Berggrenin kanssa on Lindroosin mukaan ollut aina todella hyvää. Hartwallin tyytyväisyydestä kertoo hänen mielestään omalta osaltaan pitkään jatkunut asiakassuhde.

  – Ymmärrämme toisiamme. Saamme Berggreniltä nopeaa, tehokasta ja laadukasta palvelua, Lindroos kuvailee.

  – Yhteistyö heidän kanssaan on asiallista sekä ammattitaitoista, mutta samalla tietyllä tapaa leppoisaa. Saamme sitä mitä haluamme ja homma toimii. Me olemme tyytyväisiä Berggreniin. Toivottavasti Berggren on tyytyväinen myös meihin.

  Artikkeli, video ja valokuva: Suomen Asiakaskokemukset Oy

  Lue lisää asiakkaistamme täältä.

  Pysy ajan tasalla IPR-uutisista

  Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi uusimmat artikkelit.