Skip to main content
Uutiset

Berggren digitalisoi patenttien vuosimaksujen hoitamisen

17.5.2023

Sisällysluettelo
  Berggren

  Olemme kansainvälinen täyden palvelun IPR- ja lakitoimisto. Suojaamme, kaupallistamme ja puolustamme asiakkaidemme immateriaalioikeuksia, minkä lisäksi tuemme asiakkaitamme kattavasti heidän jokapäiväisissä lakiasioissaan; sopimuksista tietosuojaan, markkinointioikeuteen, julkisiin hankintoihin ja oikeudenkäynteihin.

  Me Berggrenillä olemme kehittäneet, osaksi sähköisten palveluidemme kokonaisuutta, työkalun helpottamaan asiakkaidemme patentteihin liittyvien vuosimaksujen hoitamista. Tämä uusi helppokäyttöinen eBerggren Annuity Tool toimii kaikilla älylaitteilla.

  ”eBerggren Annuity Tool -palvelussa asiakas voi helposti tarkastella ja ilmoittaa, mitkä patenttien vuosimaksut maksetaan”, kertoo IP Spesialisti Anne Miikkulainen Berggrenin vuosimaksutiimistä. Vuosimaksujen kustannukset ovat näkyvissä päätöstä tehtäessä. Järjestelmä myös muistuttaa automaattisesti lähestyvistä vuosimaksujen määräajoista.

  ”eBerggren Annuity Tool on merkittävä digiloikka yrityksen patenttien ylläpidon hallinnassa”, sanoo Berggrenin Patents-liiketoiminnan johtaja Mika Laajalahti. ”Halusimme tuoda vuosimaksupalvelun uudelle tasolle käytettäväksi myös mobiililaitteilla, jotta asiakkaamme voivat hoitaa maksupäätökset ajasta ja paikasta riippumatta”, Laajalahti jatkaa. Digitaalisella palvelulla saavutetaan työajan säästöjä sekä palvelun käyttäjälle että palveluntarjoajalle. Näin pystymme jatkossakin tarjoamaan kilpailukykyisiä patenttien vuosimaksujen hoitamista laadusta tinkimättä. Sähköisen työkalun lisäksi kokenut vuosimaksutiimimme on helposti käytettävissä tukemaan strategista päätöksentekoa patenttisalkun hallitsemiseksi. Myös asiakkaan omalla nimetyllä patenttiasiamiehellä on näkyvyys työkaluun, ja hän voi tukea päätöksentekoa. 

  Palvelu otetaan käyttöön 1.7.2023 lähtien erääntyvissä vuosimaksuissa. Määräaikojen hoitamiseksi palvelu alkaa jo nyt lähettämään ennakkoilmoituksia tulevista vuosimaksuista asiakkaillemme.

  eBerggren on Berggrenin digitaalinen palvelukokonaisuus tehokkaaseen ja tietoturvalliseen IPR-työhön asiakkaidemme kanssa. eBerggren-palvelukokonaisuuteen kuuluu uudistus- ja vuosimaksuratkaisujen lisäksi myös eBerggren Portfolio -ratkaisu (Greip Express), jossa on asiakkaalla jatkavasti näkyvissä Berggrenillä hoidossa olevan IPR-salkun ajantasainen tilanne. Yrityksen IPR-toiminnan kasvaessa Berggren-konsernin palvelutarjontaan kuuluu myös eniten Suomessa käytetty kokonaisvaltaisen IPR-hallinnan palvelu Greip Complete. Greip Complete -palvelun tarjoaa tytäryhtiömme Greip IP Solutions Oy.

  Lisätietoja tarvittaessa antaa:

  Heikki Kinnunen, VP of Business Development and Digitalization,
  heikki.kinnunen@berggren.fi

  Anne Miikkulainen, IP Spesialisti,
  anne.miikkulainen@berggren.fi

  Pysy ajan tasalla IPR-uutisista

  Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi uusimmat artikkelit.