Skip to main content
Uutiset

Berggren hakee innostunutta legal traineeta!

18.10.2018

Sisällysluettelo
  Berggren

  Olemme kansainvälinen täyden palvelun IPR- ja lakitoimisto. Suojaamme, kaupallistamme ja puolustamme asiakkaidemme immateriaalioikeuksia, minkä lisäksi tuemme asiakkaitamme kattavasti heidän jokapäiväisissä lakiasioissaan; sopimuksista tietosuojaan, markkinointioikeuteen, julkisiin hankintoihin ja oikeudenkäynteihin.

  IPR LEGAL TRAINEE, Helsinki

  tarBerggren Group on immateriaalioikeudellisia (IPR-) palveluja tarjoava yritys. Olemme yrityksen strateginen kumppani liiketoiminnan kasvussa ja kehittämisessä, ja jo 80 vuoden ajan olemme innostuneet asiakkaidemme ideoista. Huippuasiantuntijoillamme on monipuolista juridista, teknologista ja liiketaloudellista osaamista tulokselliseen IPR-johtamiseen, ja asiakkaamme ovat tottuneet siihen, että ajattelemme aina heidän liiketoimintansa parasta. Olemme nykyaikainen ja aikaansaava työyhteisö, jossa ihmiset ovat innostuneita työstään.

  Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia tehtäviä alan huippuosaajien keskuudessa, sekä hyvät kehittymismahdollisuudet Suomen monipuolisimmassa IPR-talossa. Pääset avustamaan lakimiehiämme monialaisissa ja haastavissa työtehtävissä. Tehtäviisi kuuluu mm. tiedonhakua, oikeustapauksien läpikäyntiä, taustamuistioiden laadintaa, sopimusten ja kirjelmien luonnostelua.

  Odotamme sinulta
  - hyvin edenneitä oikeustieteen opintoja; olet opinnoissasi noin keskivaiheessa ja kiinnostunut IPR-alasta
  - jonkin verran työkokemusta IPR-asioiden parista ja/tai perehtyneisyyttä opintojen kautta
  - erinomaisia tiimityötaitoja ja yhteisöllistä asennetta
  - oma-aloitteellisuutta ja tavoitteellisuutta
  - aitoa asiakaspalveluhenkisyyttä ja energistä otetta
  - erinomaista englannin ja suomen kielen taitoa

  Työ alkaa tammikuussa 2019 kuukauden pituisella kokoaikaisella perehtymisjaksolla, jonka jälkeen työsuhde jatkuu sopimuksen mukaan osa-aikaisena (2-3 pvä/vko) noin 6-8 kk:n sopimuksella.

  Hae paikkaa mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 11.11.2018.

  Lisätietoa antaa lakimies Iiro Nurminen (puh.010 227 2357), ke 31.10 klo 14-15.

  Berggren Group on eurooppalainen täyden palvelun IPR-talo, jonka palveluksessa on yli 150 asiantuntijaa. Luomme monipuolisella osaamisellamme ideoillesi ja innovaatioillesi mahdollisuuksia menestyä. www.berggren.eu

  Laki, tavaramerkit ja mallit -liiketoiminta-alueellamme työskentelee yli 40 huippuosaajaa eri puolilla Suomea. Kokeneet IPR-lakimiehemme ja EU-tavaramerkki-/-mallioikeusasiamiehemme tarjoavat brändeillesi vahvan tuen: Me suojaamme, valvomme ja puolustamme aineetonta omaisuuttasi – ja myös sovimme ja taistelemme niistä puolestasi. Mutkaton yhteistyö konsernimme muiden asiantuntijoiden kanssa tuo käyttöösi osuvan osaamisen ja fiksuimmat tavat tehdä IPR:stä bisnestä.

  Pysy ajan tasalla IPR-uutisista

  Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi uusimmat artikkelit.