Skip to main content
Uutiset

Berggren jälleen huippusijoilla WTR1000-tutkimuksessa

26.1.2018

Sisällysluettelo
    Berggren

    Olemme kansainvälinen täyden palvelun IPR- ja lakitoimisto. Suojaamme, kaupallistamme ja puolustamme asiakkaidemme immateriaalioikeuksia, minkä lisäksi tuemme asiakkaitamme kattavasti heidän jokapäiväisissä lakiasioissaan; sopimuksista tietosuojaan, markkinointioikeuteen, julkisiin hankintoihin ja oikeudenkäynteihin.

    Berggren on vuonna 2017 saanut tunnustusta helposti saavutettavana asiakkaidensa strategisena kumppanina World Trademark Review 1000-tutkimuksessa, jossa vuosittain käydään läpi tavaramerkkialan parhaat toimijat.

    Yhtiönä Berggren on jälleen korkeimmalla mahdollisella tasolla tavaramerkkirekisteröintien ja strategisten palveluiden osalta. Berggren on myös ylivoimainen ykkönen Suomessa sekä EU- että FI-hakemusten jättömäärien osalta.

    Kuten viime vuonna, myös tänä vuonna huippuasiantuntijoistamme on nostettu esiin IPR-lakimiehemme Paula Sailas ja Hannu Halmetoja. Paula saa kiitosta mm. monikansallisten asiakkaiden brändiportfolion huolellisesta hoitamisesta sekä riidanratkaisutaidoista, ja Hannu mallisuojiin liittyvien pulmien nerokkaasta ratkaisemisesta asiakkaidemme hyödyksi.

    - Olemme kiitollisia mahtaville asiakkaillemme monivuotisesta ja jatkuvasti vahvistuvasta yhteistyöstä. On hienoa, että tutkimuksessa on tuotu esiin vahva panostuksemme asiakkaiden liiketoiminnan kehittämiseen ja aitoon strategiseen kumppanuuteen, jonka avulla asiakkaamme menestyvät, TM-, laki ja mallit-liiketoiminnan johtaja Tarja Tchernych iloitsee.

    WTR1000 on arvostettu online-julkaisutietokanta, johon liittyvistä tutkimuksista vastaa World Trademark Review™-julkaisun kustantaja. Kahdeksatta kertaa päivitettävä tietokanta perustuu haastattelututkimuksiin, joissa mitataan tavaramerkkirekisteröintien ja strategisen palvelun laatua.

    Lue koko tutkimus täältä.

    Pysy ajan tasalla IPR-uutisista

    Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi uusimmat artikkelit.