Skip to main content
Uutiset

Berggren Legal hakee Helsingin toimistoon Assistenttiharjoittelijaa

21.5.2021

Sisällysluettelo
  Berggren

  Olemme kansainvälinen täyden palvelun IPR- ja lakitoimisto. Suojaamme, kaupallistamme ja puolustamme asiakkaidemme immateriaalioikeuksia, minkä lisäksi tuemme asiakkaitamme kattavasti heidän jokapäiväisissä lakiasioissaan; sopimuksista tietosuojaan, markkinointioikeuteen, julkisiin hankintoihin ja oikeudenkäynteihin.

  Haluatko menestyä loistoideoiden parissa? Nyt siihen olisi tilaisuus!

  Berggren Legal hakee Helsingin toimistoon

  Assistenttiharjoittelijaa

  Berggren Group on immateriaalioikeudellisia (IPR-) palveluja tarjoava yritys. Berggren Legal tarjoaa IPR-juridiikan lisäksi esimerkiksi kaupallisiin sopimuksiin, julkisiin hankintoihin, tietosuoja-asioihin sekä mainonta- ja markkinointioikeudellisiin asioihin liittyviä palveluita. Berggreniläisiä on lähes 160 ja jo yli 80 vuoden ajan olemme innostuneet asiakkaidemme ideoista. Huippuasiantuntijoillamme on teknologista, juridista ja liiketaloudellista osaamista, ja asiakkaamme ovat tottuneet siihen, että ajattelemme aina heidän liiketoimintansa parasta. Olemme nykyaikainen ja aikaansaava työyhteisö, jossa ihmiset viihtyvät, ovat innostuneita työstään ja jossa pidämme hyvää huolta toisistamme.

  Etsimme toimeen tarttuvaa ja hyvän palveluasenteen omaavaa opiskelijaa assistenttiharjoittelijaksi. Tulet työssäsi avustamaan immateriaalioikeuksien parissa työskenteleviä asiantuntijoitamme tavaramerkki- ja mallioikeusasioiden muodollisuuksien hoitamisessa; mm. kirjelmien ja muistioiden laatimisessa, tietokantapäivityksissä, laskutuksessa, yhteydenpidossa asiakkaisiin ja alan viranomaisiin sekä niihin liittyvien määräaikojen valvonnassa. Aikaisempi kokemus toimistotyöstä ei ole välttämätön, perehdytämme sinut työhön.

  Työ on osa-aikainen, 1–3 päivää viikossa, ja alkaisi elokuun lopussa.

  Odotamme sinulta

  • erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa
  • hyvää Office-työkalujen hallintaa sekä valmiutta oppia uusia ohjelmia
  • huolellista ja tarkkaa työotetta myös ajoittaisessa kiireessä
  • sujuvia tiimityöskentelyn taitoja
  • oma-aloitteisuutta ja innostunutta asennetta uuden oppimiseen
  • hyvää etenemistä ja menestystä opinnoissasi (kaupallinen tai kielellinen suuntautuminen)

  Lisätietoja tehtävästä antaa Sirpa Tengström, puh. 010 227 2259 / sirpa.tengstrom@berggren.fi 

  Hae paikkaa 6.6.2021 mennessä.

  Pysy ajan tasalla IPR-uutisista

  Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi uusimmat artikkelit.