Skip to main content
Uutiset

Berggren Legal hakee innostunutta legal traineeta!

17.1.2020

Sisällysluettelo
  Berggren

  Olemme kansainvälinen täyden palvelun IPR- ja lakitoimisto. Suojaamme, kaupallistamme ja puolustamme asiakkaidemme immateriaalioikeuksia, minkä lisäksi tuemme asiakkaitamme kattavasti heidän jokapäiväisissä lakiasioissaan; sopimuksista tietosuojaan, markkinointioikeuteen, julkisiin hankintoihin ja oikeudenkäynteihin.

  IPR LEGAL TRAINEE, Tampere

  Berggren Group on immateriaalioikeudellisia (IPR-) palveluja tarjoava yritys. Berggren Legal tarjoaa IPR-juridiikan lisäksi esimerkiksi kaupallisiin sopimuksiin, julkisiin hankintoihin, tietosuoja-asioihin sekä mainonta- ja markkinointioikeudellisiin asioihin liittyviä palveluita. Olemme yrityksen strateginen kumppani liiketoiminnan kasvussa ja kehittämisessä. Berggreniläisiä on lähes 170 ja jo yli 80 vuoden ajan olemme innostuneet asiakkaidemme ideoista. Huippuasiantuntijoillamme on teknologista, juridista ja liiketaloudellista osaamista, ja asiakkaamme ovat tottuneet siihen, että ajattelemme aina heidän liiketoimintansa parasta. Olemme nykyaikainen ja aikaansaava työyhteisö, jossa ihmiset viihtyvät, ovat innostuneita työstään ja jossa pidämme hyvää huolta toisistamme.

  Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia tehtäviä alan huippuosaajien keskuudessa, sekä hyvät kehittymismahdollisuudet. Pääset avustamaan lakimiehiämme monialaisissa ja haastavissa työtehtävissä. Tehtäviisi kuuluu mm. tiedonhakua, oikeustapauksien läpikäyntiä, taustamuistioiden laadintaa, sopimusten ja kirjelmien luonnostelua sekä erityisesti tavaramerkkiportfolion hallinnointiin liittyviä tehtäviä.

  Odotamme sinulta

  • hyvin edenneitä oikeustieteen opintoja; olet opinnoissasi noin keskivaiheessa ja kiinnostunut IPR-alasta
  • jonkin verran työkokemusta IPR-asioiden parista ja/tai perehtyneisyyttä opintojen kautta
  • erinomaisia tiimityötaitoja ja yhteisöllistä asennetta
  • oma-aloitteisuutta ja tavoitteellisuutta
  • aitoa asiakaspalveluhenkisyyttä ja energistä otetta
  • erinomaista englannin ja suomen kielen taitoa

  Työ alkaa mahdollisimman pian 1-2 viikon pituisella kokoaikaisella perehtymisjaksolla Helsingin toimistollamme, jonka jälkeen työsuhde jatkuu sopimuksen mukaan osa-aikaisena (1-3 pvä/vko) Tampereen toimistollamme noin 4-8 kk:n sopimuksella.

  Lisätietoja harjoittelusta antaa lakimies Marianne Hollands 23.1.2020 klo 9-10 ja 29.1.2020 klo 9-10, puh. 010 227 2355.

  Hae paikkaa mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 2.2.2020. Tutustu meihin työnantajana.

  Berggren Group on eurooppalainen täyden palvelun IPR-talo, jonka palveluksessa on yli 160 asiantuntijaa. Luomme monipuolisella osaamisellamme ideoillesi ja innovaatioillesi mahdollisuuksia menestyä. www.berggren.eu

  Pysy ajan tasalla IPR-uutisista

  Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi uusimmat artikkelit.