Skip to main content
Uutiset

Berggren Legal mukana Tampereen Hankintapäivillä

1.4.2019

Sisällysluettelo
  Berggren

  Olemme kansainvälinen täyden palvelun IPR- ja lakitoimisto. Suojaamme, kaupallistamme ja puolustamme asiakkaidemme immateriaalioikeuksia, minkä lisäksi tuemme asiakkaitamme kattavasti heidän jokapäiväisissä lakiasioissaan; sopimuksista tietosuojaan, markkinointioikeuteen, julkisiin hankintoihin ja oikeudenkäynteihin.

  Berggren Legalin julkisten hankintojen asiantuntijat Kaisa Fahllund, Teija Kotro ja Jenni Ihanalainen olivat mukana Tampereen Hankintapäivillä 27.3.-28.3. Hankintapäivät oli suunnattu sekä kuntapäättäjille että toimittajille.

  Hankintapäivillä mm. jaettin Vuoden Julkisten Hankintojen Kehittäjä  -palkinto, jonka voitti Espoon kaupunki. Espoo sai tunnustusta hankintatoimensa suunnitelmallisesta kehittämisestä. Kunniamaininnan hankintatoimensa kehittämisestä sai myös Hämeenlinnan kaupunki.

  Berggrenin puheenvuorossa Kaisa Fahllund antoi käytännön ohjeita ICT-hankkjoille esityksellään, joka oli otsikoitu ”TOP 10 -vinkit ICT-hankkijalle”. Esityksessä keskityttiin käytännön neuvoihin, joiden avulla ICT-projektien maaliin menoa voidaan edesauttaa ja riitaisuuksia ennalta ehkäistä – sekä sopimusten että käytännön projektinhallinnan näkökulmasta. Molempina messupäivinä pidetty esitys sai kiittävää palautetta ja poiki eloisaa jälkikeskustelua ICT-hankintojen haasteista – sekä hankintayksiköiden että toimittajien näkökulmista. Edelleen sekä hankintalakiin perustuva kilpailutusten temppurata että sopimusten ja projektien hallinta koetaan yleisesti haasteellisiksi. Monien läsnäolijoiden kanssa sovittiinkin lennossa viranomais- tai yhtiökohtaisesta koulutuksesta, jonka myötä Berggrenin asiantuntijat osaltaan auttavat niin hankintayksiköitä kuin toimittajiakin edelleen kehittämään osaamistaan koko hankinnan elinkaaren osalta; tarjouskilpailuista aina sopimushallintaan ja riitojen ennaltaehkäisyyn saakka.

  Hyviä hankintoja!

  toivottavat Kaisa, Teija ja Jenni

  Legal_team_hankintapäivät

  Pysy ajan tasalla IPR-uutisista

  Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi uusimmat artikkelit.