Skip to main content
Uutiset

Berggren näyttävästi esillä syyskuun LES Scandinavian vuosikonferenssissa

2.5.2016

Sisällysluettelo
  Berggren

  Olemme kansainvälinen täyden palvelun IPR- ja lakitoimisto. Suojaamme, kaupallistamme ja puolustamme asiakkaidemme immateriaalioikeuksia, minkä lisäksi tuemme asiakkaitamme kattavasti heidän jokapäiväisissä lakiasioissaan; sopimuksista tietosuojaan, markkinointioikeuteen, julkisiin hankintoihin ja oikeudenkäynteihin.

  Berggren vaikuttaa vuosittain useissa IPR-alan tapahtumissa, joista yksi merkittävin on tänä syksynä 4.-6.9.2016 Helsingissä järjestettävä LES Scandinavian vuosikonferenssi. Berggren on mukana tapahtumassa yhtenä pääsponsoreista, koordinoijista sekä esiintyjistä.

  Konferenssissa alamme asiantuntijat ja liike-elämän vaikuttajat jakavat vinkkejä älykkääseen ja menestyksekkääseen IPR:n kaupallistamiseen muun muassa esineiden internetin, sisällön jakamisen, ihmisdatan kaupallisen hyödyntämisen ja brändin lisensoinnin aihealueisiin keskittyen.

  les_uutiskuva-950x599 

  Ilmoittautuminen tapahtumaan on nyt auennut konferenssin sivuilla: www.les-scandinavia.org/conference2016. Mikäli yrityksestäsi/organisaatiostasi on tulossa osallistujia viisi tai enemmän, otathan yhteyttä Berggrenin koordinoijaan, palvelupäällikkö Jatta Rantalaan (jatta.rantala@berggren.fi) ennen Early Bird -ilmoittautumisen aikarajaa (1.6.), niin saat häneltä lisäalennukseen oikeuttavan ilmoittautumiskoodin.

  Pysy ajan tasalla IPR-uutisista

  Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi uusimmat artikkelit.