Skip to main content
Uutiset

Berggren on vahvistanut asiantuntijajoukkoaan

10.2.2017

Sisällysluettelo
    Berggren

    Olemme kansainvälinen täyden palvelun IPR- ja lakitoimisto. Suojaamme, kaupallistamme ja puolustamme asiakkaidemme immateriaalioikeuksia, minkä lisäksi tuemme asiakkaitamme kattavasti heidän jokapäiväisissä lakiasioissaan; sopimuksista tietosuojaan, markkinointioikeuteen, julkisiin hankintoihin ja oikeudenkäynteihin.

    Syksyn ja alkuvuoden aikana Berggrenin tiimi on kasvanut uusilla jäsenillä:
    Helsingin toimistolla ovat aloittaneet eurooppapatenttiasiamies Susa Vilkki, IPR-lakimiehet Irene Hallikainen ja Saana Heiskanen, patenttikäsittelijät Suvi Ikäläinen ja Kristian Meinander, malliasiantuntija Tarja Selenius, IPR-assistentit Johanna Johansson, Tiina Allinniemi ja Mirijam Leander sekä IPR-assistenttiharjoittelija Vilma Mutrunen.

    nimityskuvat1-950x496

    Tampereen tiimiin ovat liittyneet patenttikäsittelijä Tomi Nokelainen (vas.) sekä IPR-assistentit Terhi Salmi ja Helmiina Munukka.

    nimityskuvat2-407x191

    Oulun joukko on saanut lisävahvistusta Greip®-sovellusasiantuntija Anna Backmanista (vas.) sekä IPR-assistentti Eija Karhusesta.

    nimityskuvat3-271x191

    Berggrenin markkinoinnin ja viestinnän tehtäviin on nimitetty talon sisältä viestintäasiantuntija, johdon assistentti Pia Johansson (oik.) sekä viestintä- ja markkinointiasiantuntija Sanna-Kaisa Koivisto.

    nimityskuvat4-176x185

    - Toivotamme uudet työntekijät lämpimästi tervetulleiksi. Arvojemme mukaisesti meillä Berggrenillä tekemisessä on innostusta ja energiaa, ja uskomme uusien asiantuntijoiden sopivan joukkoomme loistavasti, toteaa henkilöstö- ja hallintojohtaja Kati Sasse.

    Pysy ajan tasalla IPR-uutisista

    Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi uusimmat artikkelit.