Skip to main content
Uutiset

Berggren on vahvistanut asiantuntijajoukkoaan

10.2.2017

Sisällysluettelo
  Berggren

  Olemme kansainvälinen täyden palvelun IPR- ja lakitoimisto. Suojaamme, kaupallistamme ja puolustamme asiakkaidemme immateriaalioikeuksia, minkä lisäksi tuemme asiakkaitamme kattavasti heidän jokapäiväisissä lakiasioissaan; sopimuksista tietosuojaan, markkinointioikeuteen, julkisiin hankintoihin ja oikeudenkäynteihin.

  Syksyn ja alkuvuoden aikana Berggrenin tiimi on kasvanut uusilla jäsenillä:
  Helsingin toimistolla ovat aloittaneet eurooppapatenttiasiamies Susa Vilkki, IPR-lakimiehet Irene Hallikainen ja Saana Heiskanen, patenttikäsittelijät Suvi Ikäläinen ja Kristian Meinander, malliasiantuntija Tarja Selenius, IPR-assistentit Johanna Johansson, Tiina Allinniemi ja Mirijam Leander sekä IPR-assistenttiharjoittelija Vilma Mutrunen.

  nimityskuvat1-950x496

  Tampereen tiimiin ovat liittyneet patenttikäsittelijä Tomi Nokelainen (vas.) sekä IPR-assistentit Terhi Salmi ja Helmiina Munukka.

  nimityskuvat2-407x191

  Oulun joukko on saanut lisävahvistusta Greip®-sovellusasiantuntija Anna Backmanista (vas.) sekä IPR-assistentti Eija Karhusesta.

  nimityskuvat3-271x191

  Berggrenin markkinoinnin ja viestinnän tehtäviin on nimitetty talon sisältä viestintäasiantuntija, johdon assistentti Pia Johansson (oik.) sekä viestintä- ja markkinointiasiantuntija Sanna-Kaisa Koivisto.

  nimityskuvat4-176x185

  - Toivotamme uudet työntekijät lämpimästi tervetulleiksi. Arvojemme mukaisesti meillä Berggrenillä tekemisessä on innostusta ja energiaa, ja uskomme uusien asiantuntijoiden sopivan joukkoomme loistavasti, toteaa henkilöstö- ja hallintojohtaja Kati Sasse.

  Pysy ajan tasalla IPR-uutisista

  Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi uusimmat artikkelit.