Skip to main content
Uutiset

Berggren onnittelee: asiakkaamme Turun yliopiston professori Christina Salmivallille Suomen tiedepalkinto

7.6.2017

Sisällysluettelo
  Berggren

  Olemme kansainvälinen täyden palvelun IPR- ja lakitoimisto. Suojaamme, kaupallistamme ja puolustamme asiakkaidemme immateriaalioikeuksia, minkä lisäksi tuemme asiakkaitamme kattavasti heidän jokapäiväisissä lakiasioissaan; sopimuksista tietosuojaan, markkinointioikeuteen, julkisiin hankintoihin ja oikeudenkäynteihin.

  Suomen Akatemian ja opetus- ja kulttuuriministeriön järjestämässä Tiedefoorumi-tapahtumassa Turussa 6.6.2017 jaettiin Suomen Tiedepalkinto professori Christina Salmivallille Turun yliopistosta. Palkinto annetaan joka toinen vuosi Suomessa työskentelevälle tutkijalle tai tutkijaryhmälle ja se on merkittävä tunnustus tieteellisestä työstä.

  Professori Christina Salmivalli on kehittänyt kouluihin kiusaamisen vastaisen KiVa-toimenpideohjelman. Ohjelma perustuu tutkimukseen, jota Salmivalli on tehnyt Turun yliopistossa. KiVa-koulun käytännön toimenpideohjelma on otettu Suomessa käyttöön laajasti ja sitä on onnistuneesti viety myös ulkomaille.

  - On hienoa saada tehdä yhteistyötä yhteiskunnallisesti merkittävän tutkimuksen tekijän kanssa, tavaramerkkien suojaamiseen erikoistunut EU-tavaramerkkiasiamiehemme Päivi Salonen sanoo. – Berggren onnittelee lämpimästi professori Christina Salmivallia ja asiakastaan Turun yliopistoa Suomen Tiedepalkinnon johdosta!

  christiina-salmivalli-1416-200x1024
  Christina Salmivalli (kuva: Hanna Oksanen)

  Pysy ajan tasalla IPR-uutisista

  Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi uusimmat artikkelit.