Skip to main content
Uutiset

Berggren Oy Ab jälleen parhaalla tasolla WTR1000-arvioinnissa

20.1.2016

Sisällysluettelo
  Berggren

  Olemme kansainvälinen täyden palvelun IPR- ja lakitoimisto. Suojaamme, kaupallistamme ja puolustamme asiakkaidemme immateriaalioikeuksia, minkä lisäksi tuemme asiakkaitamme kattavasti heidän jokapäiväisissä lakiasioissaan; sopimuksista tietosuojaan, markkinointioikeuteen, julkisiin hankintoihin ja oikeudenkäynteihin.

  Berggren Oy Ab saavutti jälleen parhaan tason arvioitaessa tavaramerkkirekisteröintien laatua ja strategisuutta (WTR1000).

  Kuten viimekin vuonna, emoyhtiömme Berggren Oy Ab on arvioitu korkeimmalle eli GOLD-tasolle WTR1000-tutkimuksen tavaramerkkirekisteröintien ja strategisen palvelun laatua koskevassa arvioinnissa.

  hannukuva-800x425

  Nyt kuudetta kertaa päivitettävä WTR1000 on arvostettu online-julkaisutietokanta, johon liittyvistä tutkimuksista vastaa World Trademark Review™ -julkaisun kustantaja.

  Haastattelututkimuksiin perustuva World’s Leading Trademark Professionals 2016 luonnehtii Berggreniä muun muassa näin:

  Berggren palvelee brändinhaltijoita auttaen niitä saavuttamaan parhaita mahdollisia tuloksia aineettoman omaisuuden hallinnassa. Berggrenin keskeisellä paikalla sijaitsevat toimistot palvelevat on liiketoimintalähtöisesti, ja palvelut on räätälöity asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin. Olipa asiakas kotimainen tai kansainvälinen, suuri tai pieni, se saa hyödynnettäväkseen hyvin paketoidun IPR-palvelukokonaisuuden, joka auttaa luomaan asiakkaalle uusia mahdollisuuksia kaupalliseen menestymiseen.

  Berggrenin asiantuntijoista erikseen mainitaan muun muassa IPR-lakimies, EU-tavaramerkki- ja –mallioikeusasiamies Hannu Halmetoja, jota kiitellään erinomaiseksi strategikoksi.

  Lisää tutkimustuloksista on luettavissasi täältä:
  http://www.worldtrademarkreview.com/WTR1000/Rankings/Detail.aspx?g=db2a0bc1-6e25-474f-b3da-41b4476be5ca

  Pysy ajan tasalla IPR-uutisista

  Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi uusimmat artikkelit.