Skip to main content
Uutiset

Berggrenille neljä IP Stars 2016 -tunnustusta

30.5.2016

Sisällysluettelo
  Berggren

  Olemme kansainvälinen täyden palvelun IPR- ja lakitoimisto. Suojaamme, kaupallistamme ja puolustamme asiakkaidemme immateriaalioikeuksia, minkä lisäksi tuemme asiakkaitamme kattavasti heidän jokapäiväisissä lakiasioissaan; sopimuksista tietosuojaan, markkinointioikeuteen, julkisiin hankintoihin ja oikeudenkäynteihin.

  MIP:in (The Managing Intellectual Property) arvostetun IP Stars 2016 -selvityksen maakohtaiset analyysit ovat valmistuneet. Asiantuntijamme saivat kaikkiaan neljä IP Stars -tunnustusta.

  Berggrenille, joka IPR-toimistona sijoitettiin korkeimmalle tasolle (Tier1) sekä Patent prosecution- että Trademark prosecution -kategorioissa, myönnettiin neljä IP Star 2016 -tunnustusta:

  Patent Star -tähdet saivat eurooppapatenttiasiamies Mika Laajalahti sekä IPR-lakimies, EU-tavaramerkki- ja -mallioikeusasiamies Jukka Palm.

  mip-ip-stars-2016-berggren-01-270x273

  Palm oli toinen myös Trademark Star -tähden saaneista. Palmin lisäksi tähden sai rankingissa IPR-lakimies, EU-tavaramerkki- ja -mallioikeusasiamies Paula Sailas.

  Heidän lisäkseen IPR-lakimies, EU-tavaramerkki- ja -mallioikeusasiamies Sebastian Henn sai MIP:in analyysissa erityistä kiitosta.

  mipstars_uutiskuva-950x590

  IP Stars 2016:n luonnehdinta Berggrenistä kokonaisuudessaan on luettavissasi täällä.

  Pysy ajan tasalla IPR-uutisista

  Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi uusimmat artikkelit.