Skip to main content
Uutiset

Berggrenille neljä IP Stars 2016 -tunnustusta

30.5.2016

Sisällysluettelo
    Berggren

    Olemme kansainvälinen täyden palvelun IPR- ja lakitoimisto. Suojaamme, kaupallistamme ja puolustamme asiakkaidemme immateriaalioikeuksia, minkä lisäksi tuemme asiakkaitamme kattavasti heidän jokapäiväisissä lakiasioissaan; sopimuksista tietosuojaan, markkinointioikeuteen, julkisiin hankintoihin ja oikeudenkäynteihin.

    MIP:in (The Managing Intellectual Property) arvostetun IP Stars 2016 -selvityksen maakohtaiset analyysit ovat valmistuneet. Asiantuntijamme saivat kaikkiaan neljä IP Stars -tunnustusta.

    Berggrenille, joka IPR-toimistona sijoitettiin korkeimmalle tasolle (Tier1) sekä Patent prosecution- että Trademark prosecution -kategorioissa, myönnettiin neljä IP Star 2016 -tunnustusta:

    Patent Star -tähdet saivat eurooppapatenttiasiamies Mika Laajalahti sekä IPR-lakimies, EU-tavaramerkki- ja -mallioikeusasiamies Jukka Palm.

    mip-ip-stars-2016-berggren-01-270x273

    Palm oli toinen myös Trademark Star -tähden saaneista. Palmin lisäksi tähden sai rankingissa IPR-lakimies, EU-tavaramerkki- ja -mallioikeusasiamies Paula Sailas.

    Heidän lisäkseen IPR-lakimies, EU-tavaramerkki- ja -mallioikeusasiamies Sebastian Henn sai MIP:in analyysissa erityistä kiitosta.

    mipstars_uutiskuva-950x590

    IP Stars 2016:n luonnehdinta Berggrenistä kokonaisuudessaan on luettavissasi täällä.

    Pysy ajan tasalla IPR-uutisista

    Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi uusimmat artikkelit.