Skip to main content
Uutiset

Berggrenin hallitukseen vahvoja kansainvälisiä osaajia

30.5.2017

Sisällysluettelo
  Berggren

  Olemme kansainvälinen täyden palvelun IPR- ja lakitoimisto. Suojaamme, kaupallistamme ja puolustamme asiakkaidemme immateriaalioikeuksia, minkä lisäksi tuemme asiakkaitamme kattavasti heidän jokapäiväisissä lakiasioissaan; sopimuksista tietosuojaan, markkinointioikeuteen, julkisiin hankintoihin ja oikeudenkäynteihin.

  Täyden palvelun IPR-talo Berggren on vahvistanut hallitustaan. Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Vaisala Oyj:n johtoryhmän jäsen, Weather and Environment-liiketoiminta-alueen johtaja DI, MBA Jarkko Sairanen ja uutena hallituksen jäsenenä on aloittanut DI Pertti Korhonen. Sekä Sairanen että Korhonen tunnetaan strategisen johtamisen ja eri teknologialiiketoimintojen kansainvälisen tason asiantuntijoina.

  Pertti Korhonen, jolla on pitkä ura keskeisissä johto- ja asiantuntijatehtävissä mm. Outotecillä, Elektrobitissä ja Nokialla, on valittu uutena jäsenenä Berggrenin hallitukseen. Korhonen tunnetaan myös tietoliikenneyhtiö DNA Oyj:n hallituksen puheenjohtajana. - Haluamme kirkastaa asemaamme johtavana kansainvälisenä täyden palvelun IPR-talona ja uskomme, että Pertin kokemus sekä rohkea, dynaaminen lähestymistapa aidosti haastavat meitä kehittämään palveluitamme ja yritystämme entistä asiakaslähtöisemmäksi, Berggrenin toimitusjohtaja Hannu Syrjälä sanoo.

  sairanen-korhonen-syrjala-1-850x425

  Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Jarkko Sairanen. – Berggrenin liiketoiminnan kasvu on edelleen vahvistunut viime vuosina. Meillä menestys pohjautuu osaavaan henkilöstöön, edelläkävijyyteen, laajaan IPR-tarjoamaan ja luotettavaan palveluun. Digitalisaatio tulee muuttamaan toimialaamme huomattavasti, ja hallituksen rooli on jatkossakin tukea Berggrenin liiketoimintaa uudistuksen tiellä, hallituksen puheenjohtaja Jarkko Sairanen tiivistää.

  Berggrenin hallituksessa jatkavat myös yhtiön sisäiset asiantuntijat DI Joni Mikkola, DI Eero Palmgren, OTK, varatuomari Paula Sailas sekä DI Sakari Värilä.

  Berggren Oy:n hallitus 4.4.2017 alkaen
  Jarkko Sairanen, hallituksen puheenjohtaja, Vaisala Oyj:n johtoryhmän jäsen, Weather and Environment-liiketoiminta-alueen johtaja, DI, MBA
  Joni Mikkola, hallituksen varapuheenjohtaja, Eurooppapatenttiasiamies, tiimiesimies, osakas, DI
  Pertti Korhonen, DNA Oyj:n hallituksen puheenjohtaja, DI
  Eero Palmgren, Eurooppapatenttiasiamies, tiimiesimies, osakas, DI
  Paula Sailas, IPR-lakimies, EU-tavaramerkki- ja –mallioikeusasiamies, osakas, OTK, varatuomari, luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja, BBA
  Sakari Värilä, Eurooppapatenttiasiamies, osakas, DI

  Lisätietoja: Toimitusjohtaja Hannu Syrjälä, puh. 010 227 2000

  Pysy ajan tasalla IPR-uutisista

  Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi uusimmat artikkelit.