Skip to main content
Uutiset

Berggrenin riitojenratkaisupraktiikka vahvistuu

7.7.2021

Sisällysluettelo
  Berggren

  Olemme kansainvälinen täyden palvelun IPR- ja lakitoimisto. Suojaamme, kaupallistamme ja puolustamme asiakkaidemme immateriaalioikeuksia, minkä lisäksi tuemme asiakkaitamme kattavasti heidän jokapäiväisissä lakiasioissaan; sopimuksista tietosuojaan, markkinointioikeuteen, julkisiin hankintoihin ja oikeudenkäynteihin.

  Berggrenin riitojenratkaisuosaaminen on vahvistunut ja laajentunut entisestään, kun varatuomari Matti Nousiainen on aloittanut kesäkuussa 2021 Berggrenin riitojenratkaisupraktiikan johdossa. Matti on työskennellyt ennen Berggrenille tuloaan riitojenratkaisuun erikoistuneena asianajajana kymmenen vuotta johtavissa suomalaisissa asianajotoimistoissa sekä lakimiehenä Berggrenillä vuosina 2008–2010.

  Matti tulee Head of Dispute Resolution -roolissaan johtamaan, kehittämään ja kasvattamaan Berggrenin riitojenratkaisupraktiikkaa. Hänen erityisalaansa on erilaisten konfliktitilanteiden ratkaisu asiakkaan kannalta parhaalla mahdollisella tavalla. Matilla on laaja kokemus paitsi IPR- ja sopimusriidoista, myös kilpailuoikeuteen ja julkisiin hankintoihin liittyvistä oikeudenkäynneistä sekä elinkeinoelämän erilaisista väärinkäytöstilanteista, mukaan lukien johdon vastuukysymykset.

  Liiketoimintajohtaja Kaisa Fahllund iloitsee tuoreesta huippuosaajastaan. ”Berggren on tunnettu Suomen johtavana IPR-talona. IPR-osaamisemme lisäksi olemme jo vuosia systemaattisesti rakentaneet Legal-praktiikkaamme palvelemaan asiakkaitamme paitsi IPR-asioissa, myös kattavasti heidän päivittäisen liiketoimintansa tukena. Matin vankka kokemus vahvistaa ja laajentaa entisestään riitojenratkaisuosaamistamme”, sanoo Kaisa Fahllund.

  ”Berggreniläisten osaaminen on vaikuttavaa ja Berggren Legalin palveluvalikoima on laajentunut entisestään sitten viime työskentelyni täällä. Hienoa palata työskentelemään osana tätä porukkaa”, sanoo Matti Nousiainen.

  Matti Nousiainen_1000x1000Matti Nousiainen
  Head of Dispute Resolution
  Osakas, OTK, varatuomari
  linkedin_ikoni

  Pysy ajan tasalla IPR-uutisista

  Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi uusimmat artikkelit.