Skip to main content
Uutiset

Berggrenin strategia näkyy nyt myös uudistuneessa brändi-ilmeessä

23.4.2015

Sisällysluettelo
  Berggren

  Olemme kansainvälinen täyden palvelun IPR- ja lakitoimisto. Suojaamme, kaupallistamme ja puolustamme asiakkaidemme immateriaalioikeuksia, minkä lisäksi tuemme asiakkaitamme kattavasti heidän jokapäiväisissä lakiasioissaan; sopimuksista tietosuojaan, markkinointioikeuteen, julkisiin hankintoihin ja oikeudenkäynteihin.

  Berggren uudisti reilu vuosi sitten strategiansa ja nyt oli brändin vuoro. Tänä keväänä käyttöön otettu uusi brändi-ilme kertoo yhdellä silmäyksellä Berggrenin strategian ytimestä: täyden palvelun tarjoomasta ja työstään innostuneista, osaavista ihmisistä. Uusi ilme näkyy verkkosivuilla, uutiskirjeissä ja kaikessa muussa yrityksen vuoropuhelussa.

  -Berggrenin menestys rakentuu kilpailukykyisestä, laaja-alaisesta osaamisesta ja työstään innostuneista ihmisistä. Olemme aktiivisesti pyrkineet laajentamaan osaamistamme ja palvelutarjoomaamme sekä paketoimaan ne uudelleen, asiakkaan kielellä. Osaamisen kehittämisessä ja johtamisessa on otettu uusi vaihde. Halusimme näiden ydinasioiden näkyvän selkeästi myös bränditasolla, Berggrenin toimitusjohtaja Hannu Syrjälä sanoo.

  esitteet2-350x265

  Koossa hyvät ainekset

  Brändiuudistuksen suunnittelusta ja toteutuksesta vastasi viestintäpäällikkö Mariliina Karppo.

  -Pääviestimme ovat täyden palvelun IPR-talon tuomat asiakashyödyt sekä asiantuntijoidemme osaamisen bisneslähtöisyys. Sisällöissä näitä on konkretisoitu monin tavoin esim. grafiikalla, tietyllä värimaailmalla ja kuvankäytöllä. Meillä on pohjana ymmärrettävä ja hyvin konkretisoitu uusi liiketoimintastrategia. Näistä aineksista oli luontevaa ideoida uuden brändin elementtejä, Mariliina Karppo kertoo.

  Uusi EU-tavaramerkiksi rekisteröity slogan kertoo olennaisimman

  - Berggrenin tunnettu lintukuviomerkki edustaa meitä jatkossakin näkyvästi. Tunnuksemme on kuitenkin virtaviivaistunut ja uusi EU-tavaramerkiksi rekisteröimämme slogan on PARANNAMME IDEOIDEN MAAILMAA®. Se kertoo meistä olennaisimman. Monipuolinen sisältö ratkaisee jatkossakin, mutta nyt sen paketointiin on taas tuoreita keinoja, Karppo sanoo.

  Ensimmäisiä uudistuneen brändin näköisiä Berggren-kanavia ovat verkkosivut sekä uutiskirjeet. Niissä Berggrenin kumppanina on oululainen KoodiViidakko.

  -Strategian jalkauttaminen jatkuu. Kesän jälkeen Berggren muuttaa Kampin Autotalo-kortteliin. Täysin remontoiduissa, modernisti sisustetuissa uusissa toimitiloissamme työmme, työkulttuurimme ja brändimme pääsevät kasvamaan ja kehittymään haluttuun suuntaan, Hannu Syrjälä kertoo.

  Berggrenin asiakasviestintää ovat verkkosivujen ohella jatkossa myös uutiskirjeet, mm. Berggren-konsernin uutiskirje sekä BLIU eli Berggren Legal IPR-uutisia. Lisäksi lähetämme asiakkaillemme tuote-/palvelukohtaisia markkinointikirjeitä sekä kutsuja tapahtumiimme.

  Pysy ajan tasalla IPR-uutisista

  Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi uusimmat artikkelit.